Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

četrtek, 16. marec 2017

Dogodek | Microsoft za digitalno občino in komunalo

Vabimo vas na dogodek Microsoft za digitalno občino in komunalo, ki bo v sredo, 22. marca, v prostorih Microsofta Slovenije, v 8. nadstropju Kristalne palače v Ljubljani.

Kot poslovni odločevalci v komunalnih in občinskih podjetjih vzemite svojo usodo v svoje roke in s poslovnim obveščanjem podatke, ki jih za vas zbira internet stvari, izkoristite za znižanje stroškov poslovanja. Z naprednimi rešitvami za analizo podatkov lahko prav tako podprete svoje odločitve, vzpostavite nadzor nad finančnim stanjem ter izboljšate učinkovitost dela. Naše rešitve in rešitve naših partnerjev v oblaku ali na vaši lokaciji delajo za vas in vam pomagajo zmanjšati stroške dela ter zagotoviti boljše storitve za vaše stranke. 

Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko s tehnologijami za komunalna podjetja in občine izboljšate svoje delo ter občanom in strankam zagotovite višjo kakovost storitev z nižjimi stroški.

Poglejte si agendo in se prijavite na dogodek

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.

Deli s prijatelji