ponedeljek, 06. februar 2017

Dostop do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja le z NTK identifikacijsko kartico

Identifikacijska kartica, ki jo boste prejeli prvi dan vaše udeležbe na Microsoftovi NT konferenci, bo tudi letos obvezna oprema.

Ker želimo vsem udeležencem konference zagotoviti kakovostno izkušnjo, bomo ves čas dogodka izvajali nadzor pristopa. Pred vstopom na prizorišče NT konference boste morali pokazati svojo identifikacijsko kartico, za katero vas bomo prosili, da jo nosite na vidnem mestu tudi ves čas dogodka. Poskrbeli bomo, da bo postopek nemoteč, izvajali pa ga bomo pri dostopanju do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. 

Letos bo na identifikacijski kartici obvezna tudi fotografija udeleženca in akreditacija brez fotografije žal ne bo izdana. Fotografijo lahko v svoj profil dodate v procesu prijave. Tiste, ki ste se na dogodek že prijavili, bomo o načinu dodajanje fotografije obvestili preko e-pošte.

Dostop do NT dogajanja tako ne bo mogoč brez kotizacije, zato vas vabimo, da si svojo zagotovite po nižjih cenah, ki veljajo še do petka, 10. februarja.

NTK Polna kotizacija vam bo zagotovila tridnevni dostop do celotnega rednega dela konference, saj omogoča obisk vseh predavanj ter poslovnega dela konference, pa tudi večernih zabav. Če so vaš glavni namen obiska konference učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in druženje, izberite kotizacijo NTK Mreženje, ki vam omogoča tridnevno prisotnost na konferenci, ne pa tudi obiska predavanj. Za vse tiste, ki se želite udeležiti konference predvsem zaradi torkovih poslovnih predavanj in sklepanja poslov na dogodku, pa smo pripravili enodnevno kotizacijo NTK Poslovno srečanje. Več o posamezni kotizaciji.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.