sreda, 15. marec 2017

Poslovne vsebine na 22. NT konferenci

Dejstva, da se nenehne spremembe v poslovnem svetu odvijajo vse hitreje, ne gre več poudarjati. Novi vzorci, načini in oblike poslovanja nas iz dneva v dan usmerjajo v aktivnost, da naredimo korak naprej ter prilagodimo svoje razmišljanje in delovanje. Lahko smo namreč prepričani, da če se ne bomo mi prilagodili v smeri hitrejšega in bolj učinkovitega poslovanja, se bo naša konkurenca zagotovo.

Kateri načini poslovanja so za naše področje najprimernejši? Katere tehnologije uporabiti in kako sploh začeti? Na koga se obrniti z vprašanji? Kdo nam bo priskočil na pomoč, če se srečamo s težavami? Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili na NTK Poslovnem srečanju ter na ostalih poslovnih predavanjih v sklopu Microsoft NT konference.

Letošnja rdeča nit je digitalna preobrazba v praksi, ki vam jo bomo prek uspešnih primerov približali skozi poslovni del dogodka. Spoznali boste načine poslovanja, najprimernejše za vaše področje, ki vam bodo omogočili, da stopite korak pred konkurenco. Na NTK Poslovnem srečanju bo z nami tudi Stephane Garelli, priznani strokovnjak s področja svetovne konkurenčnosti!

NTK je mesto poslovnih priložnosti, povezovanja in sklepanja poslov – preberite si več o poslovnem delu letošnje NT konference, za katerega smo tokrat pripravili tudi samostojno kotizacijo

Boste z nami? 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.