sreda, 01. februar 2017

Zakaj je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje? O tem prepričajte tudi svoje nadrejene

Bi radi prišli na konferenco, pa ne veste, kako v to prepričati svoje nadrejene? Pripravili smo nekaj argumentov o tem, zakaj bo vaša udeležba na NT konferenci koristila tako vam kot vašemu podjetju. Prepričani smo, da bo z njimi vaše izhodišče pri pogajanju boljše.

  • MREŽENJE / Poleg predavanj in strokovnih delavnic organizatorji pripravljajo tudi sproščena neformalna druženja, kjer je bistvo mreženje med udeleženci in predavatelji. To se mi zdi odlična priložnost za več poznanstev z vodilnimi v panogi in dobra naložba za boljše poslovanje podjetja v prihodnosti.
  • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI / Na letošnji konferenci bo svoje znanje in izkušnje predajalo več kot 150 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz tehnološkega in poslovnega sveta, kar zagotavlja veliko novega znanja in svežih idej. 
  • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV / Udeleženci ne dobimo le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč nam strokovnjaki v živo pokažejo tudi načine, kako jih vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bo izkoristek največji. 
  • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV / Na konferenci je zaradi velikega števila udeležencev (pričakujejo jih več kot 2.000) in mreženja ogromno priložnosti za sklepanje novih poznanstev in poslov

Eden od argumentov je seveda tudi ta, da boste s prijavo do 10. februarja tudi prihranili. Prijavite se lahko tukaj

Razloge smo zapisali tudi v enostavno sporočilo, ki si ga lahko skopirate, prilepite v e-sporočilo in pošljete nadrejenimsporočilo najdete tukaj

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.