četrtek, 16. marec 2017

Znani so prvi govorci tehnološkega dela NT konference

22. Microsoftova NT konferenca dobiva svojo podobo. Vsebina tehnološkega dela NT konference bo usmerjena v oblak in s tem digitalno preobrazbo. Prikazali bomo, katere so tiste tehnologije, znanja in pristopi, ki jih morate poznati, da bosta vaš posel in posel vaših strank uspešna, sodobna in varna danes, jutri in v prihodnje.

Poglejte si, kateri predavatelji se nam bodo pridružili na 22. NT konferenci, predvsem pa preberete vsebino, ki nam jo bodo predajali.

Svoje znanje o najnovejših tehnologijah in aktualnih IT smernicah bodo z nami delili svetovno priznani strokovnjaki, med katerimi bo kar nekaj tistih, ki ste jih poslušali že v preteklih letih. 

Z nami bodo tako Paula Januszkiewicz, Mark Minasi, Brady Gaster, Ognjen Bajić, Scott Schnoll in David Modic, številni slovenski poznavalci IT sveta, kot so Luka Manojlović, Rok Bermež, Slavko Kukrika, Dejan Sarka in Mladen Prajdić ter strokovnjaki iz podjetja Microsoft Sandi Jordan, Tomaž Čebul, Luka Perne, Uroš Kastelic, Gregor Šuster, Boštjan Gspan in drugi. 

Vsebina bo vsekakor zanimiva, predvsem pa aktualna in poučna, zato vas vabimo, da se nam pridružite!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.