Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

NTK Posel

Proaktivno delovanje za uspešno poslovanje

Dejstva, da se nenehne spremembe v poslovnem svetu odvijajo vse hitreje, ne gre več poudarjati. Novi vzorci, načini in oblike poslovanja nas iz dneva v dan usmerjajo v aktivnost, da naredimo korak naprej ter prilagodimo svoje razmišljanje in delovanje. Lahko smo namreč prepričani, da če se ne bomo mi prilagodili v smeri hitrejšega in bolj učinkovitega poslovanja, se bo naša konkurenca zagotovo.

Kateri načini poslovanja so za naše področje najprimernejši? Katere tehnologije uporabiti in kako sploh začeti? Na koga se obrniti z vprašanji? Kdo nam bo priskočil na pomoč, če se srečamo s težavami? Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili na NTK Poslovnem srečanju ter na ostalih poslovnih predavanjih v sklopu Microsoft NT konference.

Pomembnost združevanja in povezovanja različnih strok

Oddelki informacijskih tehnologij v podjetjih že dolgo niso več ločeni od managerskih pozicij, financ, prodaje in marketinga. Vodstva podjetij so se namreč začela zavedati, da le napredne tehnologije lahko nadgradijo poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev. In le sodelavci v oddelkih za informacijske tehnologije, ki razumejo tudi poslovne potrebe, lahko zagotovijo ključno podporo pri tovrstnih projektih. Trendu vključenosti IT-ja v procese poslovanja podjetij sledi tudi NT konferenca, ki z raznolikimi vsebinami pokriva številna področja.  

Svetovno priznana imena in vedno več vodilnih

NTK Poslovno srečanje je tradicionalni poslovni dogodek v sklopu NT konference, ki bo letos v torek, 16. maja, po osrednji slovesnosti. Dogodek je v prvi vrsti namenjen vodilnim kadrom – odločevalcem, managerjem ter generalnim in informacijskim direktorjem. Preteklo leto se nam je pridružilo 500 udeležencev, od tega več kot 250 odločevalcev iz finančnega sektorja in prodaje, kar je za slovenski prostor visoka številka.

Zanimanje za srečanje je iz leta v leto večje, saj nas vsakič obiščejo svetovno priznani govorci, ki z nami delijo svoje znanje, izkušnje ter inspiracijo. Na govorniškem odru smo gostili nekaj zvenečih imen, med drugim Davida Rowana, urednika britanske edicije revije Wired, ki je spregovoril o nujnih spremembah v poslovanju obstoječih organizacij, ki jih narekujejo potrošniki, omogočata pa ogromna količina podatkov in tehnologija. Ustanovitelj organizacije Government Digital Service Tom Loosemore pa je z udeleženci delil izkušnjo uvajanja digitalnih storitev za britanske državljane ter predstavil več vidikov digitalne preobrazbe skozi lastne primere.

Na letošnjem NTK Poslovnem srečanju boste imeli priložnost slišati Stephana Garellija, strokovnjaka s področja svetovne konkurenčnosti, ustanovitelja Mednarodnega inštituta za razvoj managementa, univerzitetnega profesorja ter avtorja številnih uspešnic. Njegovo raziskovalno delo je usmerjeno predvsem v načine, kako v hitro spreminjajočem se gospodarskem okolju uspeti na mednarodnih trgih. Predvsem trdi, da lahko svojo konkurenčnost izboljšamo le s spremembo miselnosti.

Slovenska podjetja, ki živijo digitalno preobrazbo

Tudi letos bomo na NTK Poslovnem srečanju gostili znana imena, ki vam bodo prenesla aktualno in relevantno vsebino. Mnoga podjetja, med njimi tudi veliko število slovenskih, so že uspešno prehodila pot digitalne preobrazbe. Njihovi predstavniki vam bodo predstavili svoje procese preobrazbe od ideje do uresničitve, pa tudi težave, s katerimi so se na poti srečevali. Zelo dobro se namreč zavedajo, da sta za spremembe potrebna pogum in vztrajnost, predvsem pa trdo delo, ki prej ali slej obrodi sadove.

NTK je mesto poslovnih priložnosti, povezovanja in sklepanja poslov

To je le še ena dodana vrednost Microsoft NT konference. Po NTK Poslovnem srečanju se boste, obogateni z novim znanjem in idejami o najnovejših smernicah poslovanja, o poti do uspeha lahko pogovorili s svojimi sodelavci iz IT oddelka, ki bodo vaše ideje pretvorili v realnost. Skupaj boste odkrili tudi morebitne manjkajoče člene v procesu digitalne preobrazbe ter strokovne partnerje poiskali kar na NT konferenci!

Pridružite se nam!

Za 22. NT konferenco smo pripravili samostojno kotizacijo, ki vam omogoča obisk dogodka le na dan NTK Poslovnega srečanja, torej v torek, 16. maja. Kotizacija vključuje udeležbo na osrednji slovesnosti ter NTK Poslovnem srečanju, dostop do NTK razstavnih prostorov, kosilo in večerjo ter seveda druženje na torkovi večerni zabavi. V neformalnem okolju, ki vam ga NT konferenca ponuja, boste obstoječim in na novo sklenjenim partnerstvom dodali le še piko na i. Pridružite se nam!

NT konferenca je znanilka trendov in sprememb – ste pripravljeni nanje?

Soočimo se z izzivi in stopimo na pot digitalne preobrazbe!

Deli s prijatelji