TechDays 2016

Odziv na pretekle dogodke o novostih iz sveta tehnologije Microsoft TechDays je bil odličen, zato tokrat pripravljamo kar tri. Dogodki so odskočna deska za Microsoftovo 21. NT konferenco, ki bo potekala v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu med 16. in 18. majem 2016. TechDays so sicer samostojni in od NT konference neodvisni dogodki, vseeno pa so z njo tesno povezani. S strokovnjaki z IT področja bomo namreč tehnološke novosti in razvoj tehnologije odkrivali že pred majem. Predavatelji bodo poskrbeli za zanimive tematike iz sveta tehnologije in informacijskih trendov, ki jih nikoli ne zmanjka in o katerih nikoli ne vemo dovolj.

Prvi dogodek v sklopu Microsoft TechDays je bil novembra, druga dva pa bosta v januarju in marcu 2016. Udeležba na dogodkih je brezplačna, predhodne prijave pa so obvezne. Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.

Microsoft TechDays, 27. januar 2016, 9.30 - 16.00

Vabimo vas na drugi Microsoft TechDays dogodek, na katerem bomo skupaj s strokovnjaki z IT področja odkrivali tehnološke novosti in razvoj tehnologije. Srečali se bomo v sredo, 27. januarja 2016, na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Tudi tokrat bodo predavatelji na štirih celodnevnih seminarjih, namenjenih predvsem IT strokovnjakom in razvijalcem, poskrbeli za obilico zanimivih vsebin in novih informacij. Udeležba na dogodku je brezplačna, povezavo do prijave, ki je obvezna, pa najdete pod opisom posameznega seminarja.

Se nam boste pridružili?


Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri