Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Diagnostični analizatorji v Visual Studiu 2015

Po zaslugi .NET Compiler Platform (kodno ime Roslyn) vključuje Visual Studio 2015 močno izboljšane funkcionalnosti statične analize kode. Poleg tega nam programski vmesnik omogoča dokaj enostavno dodajanje lastnih funkcionalnosti. Po kratkem uvodu o vgrajenih zmožnostih se bomo osredotočili na pisanje lastnih diagnostičnih analizatorjev: zakaj bi to želeli in kako se tega lotiti.

Damir Arh

Adacta, d.o.o.

Damir Arh se je z Microsoftovimi tehnologijami srečal že v študentskih letih in vse od takrat jih neprekinjeno uporablja pri svojem vsakdanjem delu. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih programskih rešitev. V začetku leta 2011 se je pridružil Adacti, kjer kot arhitekt programske opreme išče načine, kako z uporabo najnovejših tehnologij bolje obvladovati razvojni proces in izpolnjevati uporabniške zahteve v zavarovalništvu in bančništvu. V zadnjem času se precej posveča pristopom, ki olajšajo deljenje kode pri razvoju za vse večje število mobilnih platform: Windows 8, Windows Phone in druge. Že četrto leto zapored je prejel naziv MVP za področje .NET.