Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Inovativnost z Lumia Imaging SDK

Lumia Imaging SDK je Microsoftova knjižnica za manipuliranje s slikami in fotografijami. Uporablja jo ogromno aplikacij v Windows ekosistemu, od Microsoftovih lastnih aplikacij, kot so na primer Lumia CreativeStudio in Lumia Selfie, pa do samostojnih razvijalcev, kot na primer Fotor in 4Blend HDR. David Božjak nam bo pokazal kaj Lumia Imaging SDK je, kako deluje in kako jo lahko vi uporabite pri razvoju svojih aplikacij. Cilj za predavanje je, da vam predstavi našo knjižnico, ki vam je pri tem delu lahko v pomoč. Pogledali si bomo več aplikacij, ki knjižnico uporabljajo in potem si pogledali kodo, ki dosežejo viden efekt. Knjižnica kljub svojemu imenu deluje na vseh napravah z Windows operacijskem sistemu!

David Božjak

Microsoft d.o.o.

David Božjak je Microsoftov razvijalec na projektu Lumia Imaging SDK. Ima veliko let back-end izkušenj v .NET okolju z uporabo C# in C++. Prihaja iz big data ozadja, sedaj pa je osredotočen na razvoj Software Development Kit-ov in ustvarjanju dobrih API-jev. Skupaj z ženo se je preselil v Lund, čudovito mestece na jugu Švedske, kjer odkriva užitke skandinavskega življenskega stila. Precej prostega časa porabi za učenje švedščine, kar je dobrodošla sprememba od vseh računalniških jezikov. Ko ne razmišlja o življenju, vesolju in sploh vsem, uživa v branju poljudnoznanstvenih knjig in igranju namiznih iger - kot na primer D&D!