Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Nova doba prodaje in komuniciranja s strankami

Način, kako kupujemo in komuniciramo, se je v današnjem mobilnem in vedno povezanem svetu družabnih omrežij korenito spremenil. Uporabniku prijazna Microsoftova rešitev za produktivnost v prodaji preobrazi prodajne ekipe v odlične prodajnike, ki sodelujejo in so med seboj vedno povezani. Predstavila bova, kako rešitev poda prave informacije ob pravem času, kjerkoli se nahajajo prodajniki. Tako lahko jasno in vsebinsko komunicirajo s strankami ter s tem krepijo odnose in dosegajo boljšo poslovno rast. Med predstavitvijo bova prikazala tudi novosti v CRM Online in naslovila najpogostejša vprašanja glede varnosti in zasebnosti.

Ines Vlahović

Microsoft d.o.o.

Ines Vlahović je izkušena strokovnjakinja za CRM rešitve, ki je odgovorna za vodenje prodaje Microsoft Dynamics CRM v regijama Adriatik in Balkan. Prejšnjih 9 let je delala kot svetovalka za CRM v okviru Microsoft Consulting Services, kjer je uspešno zaključila mnogo predprodajnih procesov za uvedbo CRM-ja in sodelovala tudi pri številnih obsežnejših uvedbah CRM rešitev v srednji in vzhodni ter zahodni Evropi. Ines ima več kot 20 let delovnih izkušenj in poglobljeno razumevanje CRM potreb na številnih področjih, med drugim v telekomunikacijah, farmaciji, proizvodnji, maloprodaji, elektro in avtomobilski industriji ter storitvenih dejavnostih.  

Tomaz Valjavec

Microsoft d.o.o.