Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Pregled zmožnosti Disaster Recovery z Azure tehnologijo

Na predavanju bomo naredili pregled zmožnosti zagotavljanja varnostnega kopiranja in DRA s pomočjo Azure orodij. Pogledali si bomo tudi praktični prikaz Backup in Restore procesa iz lokacije »On premise« v Azure.

Robert Bergles

FMC

20+ let izkušenj s Microsoftovimi strežniškimi sistemi in tehnologijami kot svetovalec pri uvajanju Microsoftove strežniške in oblačne infrastrukture za srednja in velika podjetja. Svoje izkušnje uspešno nadgrajuje v podjetju Fmc kot sistemski integrator in svetovalec za varnost informacijskih sistemov na Microsoftovi platformi. Trenutno največ časa posveča načrtovanju in implementaciji strežniškim sistemom visoke razpoložljivosti in prilagajanju AZURE in Office 365 storitev za poslovno rabo. Poleg rednega dela na projektih sodeluje kot predavatelj na NT konferenci in lokalnih dogodkih ter občasno sodeluje kot avtor člankov v časniku Finance, na temo varnosti informacijskih sistemov.