Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. marec 2017

Najboljših 5 pripomočkov za večjo učinkovitost prodaje in podjetja

Pritisk po večji učinkovitosti ni nikjer tako velik kot v prodaji – v uspešnih podjetjih morajo prodajalci prodati več in hitreje, optimizirati svoj čas in organizirati svoje aktivnosti za čim večjo učinkovitost.

Kako lahko z rešitvami Dynamics 365 in Office 365 odgovorite na te izzive, boste izvedeli na spletnem seminarju »Najboljših 5 pripomočkov za večjo učinkovitost prodaje in podjetja«, ki bo  23. marca 2017 od 10.00 do 11.00.

Dejan Blatnik, vodja prodaje poslovnih rešitev v podjetju Adacta, bo na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj predstavil orodja, s katerimi boste lahko povečali učinkovitost prodajnih ekip. Ogledali si boste mobilno podporo za dostop do podatkov od kjer koli in kadar koli ter spoznali načine za uporabo že poznanih orodij, kot so OneDrive, Word in Excel. V živo si boste lahko ogledali rešitev Dynamics 365 for Sales, ki v oblaku nudi vse potrebno za uspeh v prodaji ter se integrira z aplikacijami Office 365.

Poiščite odgovore na svoje izzive storilnosti in učinkovitosti v prodaji ter se nam pridružite.

Prijava na webinar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.