Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 21. maj 2019

24. NT konferenca: ste pripravljeni, da poletite z nami na krilih tehnologije, poslovanja in zabave?

Dobro jutro in dobrodošli na 24. NT konferenci!

Dobro jutro in dobrodošli! Komaj dobro smo se prebudili v prvi konferenčni dan in le-ta nam bo postregel s pestrim dogajanjem in obljubimo, da vam tudi letos ne bo dolgčas! Registracijski pult je odprt že od 7.30, za vse obiskovalce je že na voljo dišeča kava, dežne kaplje pa naj vas ne motijo, le pričarajo naj vam malce drugačno NT izkušnjo. 

Bodite na tekočem s konferenčnim dogajanjem z mobilno NT aplikacijo 

Kot v prejšnjih letih smo tudi letos za vas pripravili NT aplikacijo, ki si jo boste lahko prenesli s pomočjo QR kode, ki je umeščena v programsko zloženko, ki je priložena sami akreditaciji, našli pa jo boste lahko tudi na številnih mestih na sami lokaciji dogodka, ali pa si jo prenesete direktno na mobilni telefon – vse kar morate narediti je, da odklikate na spletno stran app.ntk.si.  

Sproščeno druženje

O vseh prigodah, novih spoznanjih in novih znanjih bomo lahko poklepetali na sproščenem popoldanskem druženju. Ob 17:15 se srečamo na dogodku Peer2Pir, večer pa bomo ob 19.00 nadaljevali v skladišču soli Monford z bandom St. Louis in vsem dobro poznanimi glasbenimi uspešnicami.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.