Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 05. junij 2019

738 izpolnjenih #ntk19 anketnih vprašalnikov – 738 iskreno podanih mnenj. Kaj razkrivajo?

Vrnili smo se v ustaljene tirnice, v pisarne, na sestanke, a mi že pogrešamo vašo družbo in razmišljamo o načrtih za prihodnje leto. Z mislimi smo že skoraj pri snovanju prihodnje, 25. NT konference, a pred tem si želimo z vami deliti rezultate letošnjih 738 izpolnjenih vprašalnikov.

2300 udeležencev, 174 predavateljev, 65 sponzorjev in 738 iskrenih povratnih informacij

Vsako leto vas povabimo k izpolnjevanju anketnih vprašalnikov, kjer lahko anonimno in iskreno odgovorite na vprašanja, ki se zadevajo kakovosti predavanj, predavateljev in vsebine na splošno. Rezultati vprašalnikov so znani kot tudi nagrajenec, ki bo prejel vrhunski stol Ergovision iFlex za udobnejše sedenje – a pojdimo lepo po vrsti ...

Vas zanima, kateri predavatelji so na 24. NT konferenci prejeli najvišje ocene?

Po vašem mnenju so vas najbolj navdušili, delili z vami najbolj uporabne informacije in odlično predali znanje naslednji #ntk19 predavatelji: Gašper Kamenšek, Robi Vončina, Grega Jerkič, Marko Kokol, Milan Gabor, Mladen Prajdić, Tomaž Kralj, Kieren Lovell, Slavko Kukrika, Jože Markič in Miha Pihler

Kaj pa predavanja? Med 165 predavanji so najboljše ocene prejeli ...

Vprašali smo vas tudi, katera predavanja so vam bila najbolj všeč, katera so se vam zdela najbolj poučna in kje ste se pravzaprav največ naučili – rezultati anket so pokazali, da ste najbolj uživali na naslednjih predavanjih:

Vsako leto si želimo preseči vaša pričakovanja, zato neizmerno cenimo vaše povratne informacije

Vprašalniki razkrivajo, da 89 % vprašanih, smatra konferenco kot dobro naložbo, zadovoljstvo s konferenco, kot tudi predavanja, pa so prejela oceno 4,3 od 5. Na vprašanje, ali udeleženci menijo, da je NT konferenca osrednji IT dogodek v Sloveniji, pa je bila podana ocena 4,6 od 5.

Hvala vsem udeležencem #ntk19, ki ste si vzeli čas, izpolnili vprašalnike in podali mnenje – zaradi vas vidimo možne izboljšave in si jih želimo uresničiti na prihodnji NT konferenci, da vam bo ta še bolj pisana na kožo in odgovarjala na vaše delovne izzive in vas podučila o novostih in trendih iz sveta IT in poslovanja.

In kot smo obljubili – vaše mnenje prav zares šteje in ga vsako leto tudi nagradimo! Žreb je določil, da Primož J. v zahvalo za deljenje svojega mnenja o NTK dogajanju prejme vrhunski stol Ergovision iFlex, ki ga podarja sponzor 24. NT konference, podjetje Ergovision. Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščen prek elektronske pošte. Čestitamo! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.