Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 10. maj 2019

Azure – oblačna storitev za sodobna poslovna okolja

Že na lanski, 23. NT konferenci, smo oblačni storitvi Microsoft Azure posvetili kar nekaj pozornosti in ji namenili celoten dan. In letos na 24. NT konferenci ne bo prav nič drugače.

Azure track 2.0 je nadaljevanje lanskoletne serije predavanj o Microsoftovi oblačni platformi Azure. Na predavanjih si bomo ogledali, kaj je novega v Azure od lanskoletne NT konference ter kako lahko razširimo Azure storitve v privatni podatkovni center ter izkoristimo vse prednosti moderne platforme. V nadaljevanju si bomo pogledali koncepte migracije storitve v javni oblak, s pregledom »cloud native« arhitektur ter »DevOps« principov pa bomo videli, kako lahko najbolje izkoristimo prednosti hibridnega oblaka. Celoten sklop predavanj bomo zaključili s pregledom, kako poskrbeti za varnost upravljanja in skladnost storitve Azure.

Vsa predavanja, ki bodo potekala na temo oblačne storitve Azure, so zbrana tukaj, v vsebinskem sklopu Azure. Preverite, katera predavanja in predavatelji vas bodo popeljali v svet platforme Azure, ki je ne samo aplikacija, infrastruktura, razvojna platforma, ampak še veliko več.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.