Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 05. maj 2019

Česa ne smete zamuditi na #ntk19, če ste razvojni inženirji?

Dandanes se razvijalci vse pogosteje soočate z zahtevami po kompleksnih, distribuiranih rešitvah. Za uspešno izpolnitev teh pričakovanj je potrebna investicija v znanje in redno spremljanje aktualnih novosti in trendov. Da boste obdržali korak s časom in trendi, ki prihajajo, preverite, katerih predavanj na 24. NT konferenci ne smete zamuditi.

Katere so nove tehnologije in načini za olajšanje razvoja aplikacij v prihodnje? Preverite na predavanju o .NTK Core z Miroslavom Popovicem z naslovom What's new in .NET Core 3.0. V svet novosti v C# 8 pa vas bo popeljal arhitekt programske opreme in nosilec naziva MVP za področje razvojnih tehnologij Damir Arh. 

O najboljših načinih za gradnjo aplikacij v oblaku bosta spregovorila Damir Arh in Rok Bermež. Na predavanju Arhitekturni vzorci aplikacij v Azure si boste ogledali prednosti in slabosti mikrostoritve kot tudi večnivojske arhitekture, ter iskali odgovor, kako izbrati tisto, pravo. Po predavanju Uvod v Microsoft Azure API Management pa boste dobro razumeli Azure API management, njegove ključne zmožnosti in razumeli, kako gostiti in zaščititi vaš API. 

24. NT konferenca vas bo tudi podrobneje spoznala s svetom Internet of Things – IOT. Ne zamudite predavanja Azure IoT Hub in pa Azure Sphere, predavatelja Roka Bermeža.

Mobilni razvijalci, nismo pozabili niti na vas! Pridružite se predavanjem o ogrodju Xamarin. Almir Vuk je za vas pripravil kar dve - Introduction to Data Binding and MVVM in Xamarin.Forms ter Implementing push notifications with VS App Center in Xamarin.Forms apps

Razvojni inženirji, urnik se še vedno dopolnjuje, v naslednjih dneh bomo naznanili še zadnje predavatelje. Preverite, kateri so še ostali vsebinski sklopi na 24. NT konferenci in odkrijte še ostala predavanja, ki vas utegnejo zanimati in razširiti ter nadgraditi področje vaše strokovnosti. 

Se vidimo na #ntk19!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.