Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 19. maj 2019

Čez leta se je izkazalo, da le NTcoini obdržijo svojo vrednost

… zato jih pridno zbirajte tudi letos! Virtualna valuta, ki drži in ohranja in ima svojo vrednost le na NT konferenci, sliši na ime NTcoin – in zbiranje točk NTcoin vam tudi letos prinaša raznovrstne nagrade.

Kako do čim več NTcoinov, se sprašujete? Zbirali jih boste s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, in sicer vam obisk predavanja prinese 10 NTcoinov, delavnice 20 NTcoinov, udeležba na poslovni vertikali 25 NTcoinov, NTK Osrednji dogodek 20 NTcoinov, obisk sponzorskih razstavnih prostorov 5 NTcoinov in izpolnjen anketni vprašalnik 10 NTcoinov.

NTcoine lahko unovčite v kotičku Geek Boutique, kjer boste v igro spomina vložili 75 NTcoinov, ali pa si boste natisnili unikatno NT majico s potiskom po lastni izbiri v zameno za 120 NTcoinov.

Torej – odkrijete hazarderja v sebi in se v igri spominov potegujte za številne privlačne nagrade, ali pa se odločite za 'goloba v roki' in si natisnite svojo NT majico – izberite glede na občutek, koliko sreče je na vaši strani.

Število zbranih NTcoin točk boste med konferenco lahko preverjali v svojem NTK uporabniškem profilu na spletni strani 24. NT konference (www.ntk.si), pregledovanje pa bo možno tudi z odčitavanjem identifikacijske kartice v kotičku Geek Boutique. V primeru, da bi imeli glede NTcoinov morebitna dodatna vprašanja, vam bodo vedno na voljo tudi prijazne hostese, ki bodo z veseljem razvozlale vaše uganke. Vsaj tiste, ki se nanašajo na NTcoine.

Lov na NTcoine se torej začne v torek, 21. maja, sezona lova pa je odprta vse do četrtka, 23. maja. Preizkusite svojo srečo, saj pravijo, da se tveganje lahko tudi obrestuje.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.