Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. maj 2019

Cubismo na večerni zabavi ¡Viva la NTK!

Da bi se vrteli v kubanskih ritmih in začutili utrip živahnih ulic Havane, vam ni potrebno na prvo letalo do Kube, saj smo vam letos kubanski melos pripeljali kar na NT konferenco! Na drugi večerni zabavi v sredo, 22. maja, med 20.00 in 01.00 uro zjutraj, bodo z nami Cubismo – hrvaška glasbena skupina, z mednarodno zasedbo.

Večerna zabava z imenom ¡Viva la NTK! bo postregla z energično plesno glasbo, ki temelji na afrokubanskih ritmih, na izrazito svojskem in prepoznavnem slogu. Poleg latina, jazza in salse se v glasbi, ki jo izvaja Cubismo, čuti tudi vplive hip-hopa, funka, džeza in rocka.  

Cubismo so v svoji karieri sodelovali s svetovno znanimi glasbeniki, kot na primer s člani legendarne zasedbe Buena Vista Social Club, na koncertih so gostili tudi Josipo Lisac, Oliverja Dragojevića, Vlada Divljana kot tudi kralja romske glasbe Šabana Bajramovića. Ponosni na svoj multikulturni koncept na noge spravijo vse poslušalce, ki jih naravnost očarajo z zvrhano mero pozitivne energije in počitniškega melosa, ki v resnici ne pusti nikogar ravnodušnega.

Na 24. NT konferenci bodo vrsto največjih hitov, kot so Tempera, Ay mi Cuba, Tequila, Besame Mucho, in ostale preigravali Hrvoje Rupčić (kongi in vokal), Ricardo Luque (vokal), Davor Križić (trobenta), Nenad Grahovac (pozavna in vokal), Mario Igrec (kitara), Mario Penton Hernandez (klavir in vokal), Krešimir Tomec (bas), Zdravko »Barba« Tabain (bobni, timbale) in pa Mladen Ilić (bongi). 

¡Viva la NTK! y ¡NTK para siempre! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.