ponedeljek, 14. maj 2018

Da bo šlo vse gladko, preverite svojo prijavo, nastanitev, izbiro kotizacije …

Točno leto dni je minilo od lanske Microsoftove NT konference. In le še teden dni nas loči do letošnje. Tehnologija se razvija z noro hitrostjo in nesluteno razsežnostjo. Na NT konferenci vse te spremembe in novosti lovimo, izbrani predavatelji pa bodo kmalu lahko postregli z znanjem in aplikacijami za vaš strokovni razvoj in optimizacijo poslovnih procesov vašega podjetja.

Ste pripravljeni na #ntk18?

Preden nanizamo nekaj pomembnih izhodišč za pripravo na dogodek, pa še opomnik: letošnja NT konferenca se prične v torek, da ne boste v Portorožu čakali predavateljev že v ponedeljek. Da boste med 22. in 24. majem lahko osredotočeni na vse, kar vam NTK ponuja, preverite:

1. … da ste izbrali pravo kotizacijo

NTK Polna kotizacija
Ta kotizacija vam bo zagotovila tridnevni dostop do celotnega rednega dela konference, saj omogoča obisk vseh predavanj ter poslovnega dela konference pa tudi obisk večernih zabav:

 • Velja od 22. do 24. maja 2018
 • Dostop do vseh predavanj (tehnoloških in poslovnih)
 • Dostop do sredinega NTK Poslovnega dneva
 • Dostop do NTK razstavnih prostorov
 • 3 kosila (22., 23. in 24. maj), 2 večerji (22. in 23. maj) ter 2 večerni zabavi (22. in 23. maj)

NTK Mreženje
Če so vaš glavni namen obiska konference učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in druženje, potem je to prava kotizacija za vas, saj vam omogoča tridnevno prisotnost na konferenci, ne pa tudi obiska predavanj:

 • Velja od 22. do 24. maja 2018
 • Dostop do NTK razstavnih prostorov
 • 3 kosila (22., 23. in 24. maj), 2 večerji (22. in 23. maj) ter 2 večerni zabavi (22. in 23. maj)

NTK Poslovni dan 
Za vse tiste, ki se želite udeležiti konference predvsem zaradi Osrednjega dogodka NT konference, sredinih poslovnih predavanj in sklepanja poslov na dogodku, pa smo pripravili to enodnevno kotizacijo:

 • Velja v sredo, 23. maja 2018
 • Dostop do sredinega NTK Poslovnega dneva
 • Dostop do NTK razstavnih prostorov
 • 1 kosilo, 1 večerja in 1 večerna zabava (na dan 23. maj 2018)

Če kotizacije še vedno nimate, hitro uredite svojo prijavo.

2. … da je vaša prijava popolna

Ste prejeli potrditveno sporočilo o prijavi? Če prijave niste zaključili, boste morali akreditacijo do konca urejati na dogodku. Da čakanje in posledično zamujanje predavanj ne bo povzročalo slabe volje, preverite svoj profil in stanje akreditacije že pred samim dogodkom. Če ste prejeli kodo za prijavo, je prav tako pomembno, da prijavo uredite do konca in dobite potrditveno e-sporočilo o uspešni prijavi.

3. … da veste, katera predavanja želite obiskati

Vsako predavanje je zanimivo, vendar se morate odločiti za izbor, ki bo zagotovil kar največji doprinos vašemu znanju in izkušnjam. Zato vabljeni k ogledu urnika, da naredite (vsaj približen) pregled dogajanja in se odločite, komu in kdaj boste prisluhnili.

4. … da se povežete z osebo, ki jo boste na NTK povabili na pivo

Mreženje, sklepanje poznanstev, ohranjanje starih in ustvarjanje novih. Posel smo ljudje, zato izkoristite platformo tudi za poslovni razvoj, za srečanja pa se dogovorite že pred konferenco prek NTK Poslovne mreže.

5. … da imate rezervirano nastanitev na Obali

Dnevi bodo pestri, zato vam bodo prav prišle naspane noči. Oziroma vsaj nekaj ur spanja, da boste od konference lahko odnesli čim več, kar lahko. Da se ne boste z nastanitvijo ukvarjali med predavanji ali po večernem druženju, svetujemo, da to nalogo odkljukate iz seznama še v tem tednu.

6. … da obvestite sodelavce

Ker boste zaradi udejstvovanja na dogodku nekoliko manj prisotni na mailih in pri urejanju službenih zadev, obsvetite o tem svoje sodelavce. Bodite uvidevni in se ne bahajte preveč o tem, kam greste, da ne bo preveč slabe volje pri tistih, ki ne gredo na NTK. :) Pa ne pozabite na pripravo obvestila o odsotnosti.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.