Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 22. maj 2019

Drugi konferenčni dan bo prepletal poslovanje in tehnologijo

Drugi konferenčni dan bo minil v znamenju prepleta poslovanja in tehnologije, saj je pred nami NTK Poslovni dan. Osrednje predavanje bo na sporedu med 9:00 in 10:20 uro v dvorani Europa v družbi Darje Zgonc, kjer se bomo seveda osredotočili na rdečo nit #ntk19 – umetno inteligenco. Med drugimi se nam bo na odru pridružil tudi Luciano Floridi, ki bo spregovoril o etiki in umetni inteligenci.

Osrednje predavanje za poslovne in tehnološke vsebine

Po končanem osrednjem predavanjem bo nastopil čas za EXPO BYTE – preden nadaljujemo s predavanji, vas povabimo na ogled razstavnih prostorov partnerjev in sponzorjev 24. NT konference, med tem pa vam bomo ponudili tudi manjše prigrizke, saj bo današnje kosilo na sporedu kasneje kot običajno.

Nadaljujemo z osrednjim poslovnim predavanjem, ki bo na sporedu med 11:10 in 13:50 uro v dvorani Europa A. Celoten urnik poslovnega predavanja preverite tukaj.

Sočasno pa bo potekala tudi panelna razprava na temo kibernetske varnosti med 11:30 - 13:45 uro v dvorani Europa B. Na razpravi bodo svoje znanje in pogled na problematiko kibernetske varnosti delili Gorazd Božič (SI-CERT), Milan Gabor (Viris d.o.o.), Miha Pihler (Mikeji d.o.o.), panel pa bo povezoval Luka Manojlović (MA-NO d.o.o.).

Poglobljeno pridobivanje znanja na poslovnih vertikalah

Udeleženci NTK Poslovnega dneva bodo od 15. ure dalje lahko, glede na svoje interese in znanje, izbirali med petimi vertikalami, na katerih bodo strokovnjaki IT tehnologij in poslovanja z njimi delili svoje znanje in dragocene izkušnje. Izbirate lahko med predavanji za proizvodni sektor, finančni sektor, energetski sektor, javni sektor in zdravstveni sektor.

Projekt AWAKE se predstavi na #ntk19

Kako odreagirati, ko prisostvuješ osebi, ki doživlja anafilaktični šok? Postopek gre nekako takole: prepoznava nujnega stanja anafilaksije, zgodnji ukrepi, klic na 112, temeljni postopki oživljanja, uporaba avtomatskega zunanjega defibrilatorja (AED). Simulacijsko vozilo, v katerem bo udeležencem na voljo izkušnja, kako odreagirati, ko prisostvuješ osebi, ki doživlja anafilaktični šok, bo možno preizkusiti danes, med 9.00 in 17.00, pred spodnjim vhodom v Grand Hotel Bernardin, iz smeri plaže.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.