Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. maj 2019

'Hot & Heavy' večerna zabava z bandom St. Louis

V goste na 24. NT konferenco prihajajo eden najljubših bandov na območju bivše Jugoslavije - St. Louis! 'Hot&Heavy' večerna zabava bo na sporedu v torek, 21. maja, med 19.00 in 24.00 uro, na plaži pred Grand Hotelom Bernardin.

St. Louis band velja za enega najbolj priljubljenih klubskih bendov na območju nekdanje Jugoslavije, saj karizmatična šestčlanska zasedba poleg odlične glasbe ustvari tudi noro, že prav naelektreno vzdušje in s samega koncerta ustvari pravi spektakel. Repertoar skupine je sestavljen iz priredb znanih uspešnic, ki jih preigravajo v ritmih reaggee, latino, funk in balkan beata.

St. Louis Band sestavljajo Marko Stojanović Louis (vokal), Vlada Jovančić in Nikola Jezdić Pindo (kitara), Miloš Nikolić (trobenta), Dušan Bogovič Geri (bas) in Uroš Tadić (boben).

Skratka – vse živo, v živo na 24. NT konferenci. Obvezna oprema: sproščenost, ki je obuta v udobne plesne čevlje!   

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.