Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 24. maj 2019

Hvala, da ste bili z nami na #ntk19!

Trije dnevi, 2300 udeležencev, 174 predavateljev in 65 sponzorjev. To so številke, ki so zaznamovale 24. NT konferenco – in te številke nam sporočajo, koliko prijateljstev, spominov in nerazdružljivih vezi smo ustvarili v samo treh dneh tradicionalne NT konference.

Iskrena hvala, ker ste se bili z nami med 21. in 23. majem. Verjamemo in upamo, da vam je bil konferenčni in obkonferenčni program všeč, da ste uživali vsak dan posebej, stkali nova poznanstva, obudili stara in se vsak dan veliko novega naučili! Da ste pridobili novo znanje, ideje in poznanstva, ki vam bodo v pomoč pri vsakodnevnih izzivih, katerih verjamemo, da ni malo.

Ne glede na to, ali vam je konferenca predstavljala okno v svet tehnologije in poslovanja, če ste na konferenco prišli zgolj in samo po nove znanje in odkrivali IT trende, če ste se odločili, da se boste na konferenci mrežili in iskali poslovne priložnosti – upamo, da ste domov odnesli točno tisto, za kar ste v Portorož na NT konferenco pravzaprav prišli. A preden vam rečemo »nasvidenje in se vidimo na #ntk20« vas vabimo, da izpolnite ankete o konferenčnem dogajanju in nam tako pomagate pri ustvarjanju prihodnje konference. Anketne vprašalnike lahko izpolnite vse do četrtka, 30. maja, nato pa bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo za svoj doprinos k ustvarjanju še boljše NT konference prejel udobno nagrado – vrhunski stol Ergovision iFlex!

Hvala vsem vam, ki ste bili del #ntk19 zgodbe in ... se vidimo prihodnje leto!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.