Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 24. maj 2018

Hvala, ker ste bili z nami

Trije dnevi so minili izjemno hitro, zgodilo se je ogromno. Iskrena hvala, ker ste se nam med 22. in 24. majem pridružili na tradicionalni NT konferenci. Upamo, da vam je bil (ob)konferenčni program všeč in ste se imeli lepo v naši družbi. Da ste stkali nova poznanstva in obudili stara. Ter predvsem, da ste polni novega znanja, idej in zagona.

Tudi tokrat smo v Portorožu pustili močan odtis, prepletali tehnologijo in posel, zajadrali na tehnoloških smernicah in postavili temelje prihodnosti. Produktivne debate, prijetna druženja in spontani nasmehi, ki smo jim bili priča v teh treh dneh, potrjujejo, da je za nami zopet uspešna NT konferenca. Ki pa brez vas ne bi bila to, kar je. Zato iskrena hvala, ker ste bili del #ntk18 zgodbe. 23. NT konferenca je združila preko 2.200 udeležencev, čez 130 domačih in tujih predavateljev ter več kot 60 partnerjev in sponzorjev.  

Nekaterim udeležencem je NT konferenca predstavljala izjemen doprinos k znanju, pregledu tehnoloških novosti in poslovnih trendov, drugim odskočno desko v IT ali poslovni svet, čas za druženje in mreženje. Ne glede na to, kaj vas je pripeljalo v Portorož, veseli smo, da ste bili z nami. Za obisk se vam zahvaljujejo tudi Hoteli Bernardin, ki so nam v času konference prijazno dovolili preobrazbo hodnikov, predavalnic, dvigal. Vabijo vas, da se ponovno vrnete ob naslednji poslovni oziroma osebni priložnosti.

Ob slovesu vas vljudno vabimo, da izpolnite ankete o konferenčnem dogajanju ter nam tako pomagate pri ustvarjanju naslednjih Microsoftovih dogodkov. Kaj vam je bilo všeč, kaj bi spremenili, morda dodali? Veseli bomo vašega mnenja!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.