Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 19. marec 2019

Identifikacijska kartica – nepogrešljiv konferenčni dodatek

Identifikacijska kartica, ki jo boste prejeli prvi dan vaše udeležbe na 24. NT konferenci, tudi letos velja za nepogrešljiv konferenčni dodatek, ali če vam je ljubše, tudi letos le-ta velja za obvezno opremo, saj bo dostop do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja možen le z NTK identifikacijsko kartico.

V želji, da vsem udeležencem konference zagotovimo kar najbolj kakovostno izkušnjo, se bo ves čas konference izvajal nadzor pristopa. Pred vstopom na številna prizorišča dogajanja tako do konferenčnega in obkonferenčnega dela vas bomo prosili, da pokažete svojo identifikacijsko kartico, zatorej jo nosite na vidnem mestu čez celoten čas konference. Poskrbeli bomo, da bo postopek izvajanja nadzora pristopa potekal nemoteče. 

Izdane akreditacije vsebujejo tudi obvezno fotografijo udeleženca, brez nje akreditacija ne bo izdana, zato vas prosimo, da fotografijo dodate v svoj profil že v samem procesu prijave.  

Če si še niste zagotovili kotizacije in razmišljate, katero sploh izbrati – ne skrbite, na voljo so tri različne, izberite jo glede na lastne želje in zanimanja. 

NTK Polna kotizacija vam zagotavlja celotni tridnevni dostop do vseh predavanj, poslovnega dela konference, obisk večernih zabav in obkonferenčnih aktivnosti. 
Kotizacija NTK Mreženje je namenjena tistim, ki si želijo učinkovitega sklepanja poslov, ohranjanja stikov s poslovnimi partnerji ter kolegi iz sveta tehnologij ter posla in druženja. Omenjena kotizacija vam omogoča tridnevno prisotnost na konferenci, ne pa tudi obiska predavanj. 
Za vse tiste, ki se želite udeležiti konference predvsem zaradi Osrednjega dogodka NT konference, sredinih poslovnih predavanj in sklepanja poslov na dogodku, pa smo pripravili enodnevno kotizacijo NTK Poslovni dan. Kotizacija velja za sredo, 22. maja, dostop do NTK Poslovnega dneva ter druženje na večerni zabavi. 

Več informacij o posameznih kotizacijah je na voljo tukaj

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.