sreda, 21. februar 2018

Identifikacijska kartica – obvezna oprema NT konference

Tako kot v preteklih letih bo tudi letos dostop do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja možen le z NTK identifikacijsko kartico, ki jo boste prejeli prvi dan NT konference.

V želji, da vsem udeležencem konference zagotovimo kakovostno izkušnjo, bomo ves čas dogodka izvajali nadzor pristopa. Tako pred vstopom na številna prizorišča NT konference kot pri dostopanju do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja vas bodo hostese prosile, da pokažete svojo identifikacijsko kartico, zatorej jo nosite na vidnem mestu med celotno konferenco. Poskrbeli bomo, da bo postopek izvajanja nadzora pristopa potekal nemoteče. 

Z lanskim letom smo uvedli akreditacije, ki jih pospremi obvezna fotografija udeleženca. Brez fotografije akreditacija ne bo izdana, zato vas prosimo, da fotografijo dodate v svoj profil v procesu prijave. V primeru, da fotografijo ob prijavi pozabite dodati, to lahko storite naknadno v svojem NTK profilu.  

Hkrati naj vas spomnimo še, da tudi letos lahko izbirate med tremi različnimi kotizacijami, glede na svoje potrebe in želje.

NTK Polna kotizacija vam zagotavlja tridnevni dostop do celodnevnega rednega dela konference, saj omogoča obisk vseh predavanj, poslovnega dela konference ter obisk večernih zabav. Kotizacija NTK Mreženje je namenjena tistim, ki si želijo učinkovitega sklepanja poslov, ohranjanja stikov s poslovnimi partnerji in kolegi iz sveta tehnologij ter posla in druženja. Omenjena kotizacija vam omogoča tridnevno prisotnost na konferenci, ne pa tudi obiska predavanj. Za vse tiste, ki se želite udeležiti konference predvsem zaradi Osrednjega dogodka NT konference, sredinih poslovnih predavanj in sklepanja poslov na dogodku, pa smo pripravili enodnevno kotizacijo NTK Poslovni dan. Kotizacija velja za sredo, 23. maja, omogoča pa vam dostop do NTK Poslovnega dneva ter druženje na večerni zabavi.

Več informacij o posameznih kotizacijah je na voljo tukaj

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.