Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 11. april 2019

Izkoristite priložnost – vključite se v NTK Poslovno mrežo!

Vsak dan se borimo s časom, včasih ga želimo celo prehiteti. Kako delovni čas kar najbolj učinkovito izkoristiti? Kako si razporediti delovne dni, ure in minute? Medtem ko žongliramo med samim delom in poslovnimi sestanki, si moramo vzeti tudi čas za izobraževanje, pridobivanje novega znanja, za iskanje novih priložnosti za optimizacijo in nadgradnjo delovnih procesov in iskanje novih poslovnih partnerjev.

NT konferenca strmi k združitvi vsega naštetega – uspešno združuje izobraževanje, druženje in sklepanje poslov. Tudi 24. NT konferenca nudi odlično platformo za mreženje v neformalnem in sproščenem okolju, bodisi med kosilom, med sproščenim popoldanskim druženjem Peer2Pir ali pred, med in po večernih zabavah. Ker je mreženje ključnega pomena v poslovnem svetu, ki vam lahko odpre ogromno novih priložnosti za posel, smo tudi letos pripravili NTK Poslovno mrežo, v katero se lahko vključite že pred samo konferenco. 

Z vključevanjem v NTK Poslovno mrežo boste lahko že vnaprej preverili, kdo vse se bo udeležil konference in zagotovo boste med njimi našli posameznike, ki jih naravnost morate spoznati – pa naj bo to zaradi delitve znanja, sklepanja poslov ali iskanje rešitev za izzive, ki vas tarejo že nekaj časa. Vključevanje v NTK Poslovno mrežo vam omogoča, da se že vnaprej dogovorite za formalni sestanek ali sproščen klepet ob morski klimi s potencialnim ali obstoječim poslovnim partnerjem, znancem, predavatelji ali zgolj s kolegom, ki ga ne srečate tako pogosto. Rezervirajte si njihov čas že vnaprej in si zagotovite, da boste zagotovo prejeli potrebne odgovore in kar najbolj efektivno izkoristili čas na konferenci.

NTK Poslovna mreža je dostopna vsem udeležencem NT konference. Če te možnosti niste izbrali ob registraciji, se vanjo še vedno lahko vključite s spremembo nastavitev v svojem NTK profilu. Izkoristite priložnosti, ki jih nudi NTK Poslovna mreža, preverite, koga vse boste maja srečali v Portorožu in se z njimi povežite že zdaj! 

Izkoristite priložnost, učinkovito izrabite svoj čas, spoznajte ljudi, s katerimi bo vaš posel še bolj uspešen in se vrnite v dnevno rutino obogateni z novimi poznanstvi in novim znanjem.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.