Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 04. junij 2019

Mercedes-Benz | Preizkusite novi CLA in odkrijte, zakaj je tako poseben

Zagotovo je kradel vaše poglede, ko ste vstopili v preddverje Grand Hotela Bernardin in pustil poseben pečat pri vseh, ki ste ga zapeljali po bližnji obalni cesti. Popolnoma nov CLA kupe z najsodobnejšim načinom upravljanja avtomobila MBUX (Mercedes-Benz User Experience) je premierno predstavitev doživel prav na NT konferenci – stičišču tehnološke in poslovne odličnosti.

CLA kupe ni le najbolj emocionalno vozilo v svojem razredu, temveč je tudi izjemno inteligentno in s številnimi pametnimi rešitvami: asistent za notranjost MBUX, ki razbere ukaze za upravljanje iz gest in notranjost obogati z dodatno mero inteligence, razširjeno resničnost za navigacijo, razumevanje posrednih glasovnih ukazov in storitev ENERGIZING COACH, ki prebere vitalne znake pametne ure ter predlaga program za udobje in sprostitev.

Ste pripravljeni na prijeten klepet z dinamičnem kupejem? Prijavite se na testno vožnjo in novi CLA z multimedijskim sistemom MBUX preizkusite med prvimi – prijavite se tukaj.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.