Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 20. november 2020

Microsoftov predsednik BRAD SMITH ekskluzivno za NT Remote

Ponosni in počaščeni smo, da nam bo vrata v 2-dnevni vrtiljak tehnologije in poslovanja odprlo zveneče ime, brez katerega si našega oblaka ne predstavljamo. Na prvo NT Remote jutro nas bo prebudil in nas na krilih Microsoftove vizije popeljal predsednik Microsofta BRAD SMITH!

Predstavil bo Microsoftovo vizijo trajnostnega razvoja, v okviru katere se je podjetje zavezalo, da bo do leta 2030 postalo ogljično negativno, do leta 2050 pa iz okolja odstranilo ves ogljikov dioksid, ki ga je posredno ali neposredno izpustilo v ozračje od ustanovitve leta 1975. Smith bo predstavil tudi, kako je mogoče s sodobnimi digitalnimi tehnologijami podpreti gospodarsko okrevanje po pandemiji, ustvariti nove poslovne priložnosti in delovna mesta ter pospešiti evropsko zeleno preobrazbo.

Ne zamudite njegovega navdihujočega govora! V torek, 24. 11., ob 9. uri na NT Remote. 

PRIJAVA

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.