Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 01. junij 2020

Na voljo so posnetki predavanj NT Remote

Na virtualnem tehnološko-poslovnem dogodku NT Remote v sredo, 20. maja 2020, smo v enem popoldnevu v 9 vzporednih sklopih, ki so se odvijali v Microsoft Teams Live sejah, izvedli dva keynote-a, številna tehnološka predavanja, 6 poslovnih vertikal, Srečanje Microsoftovih partnerjev in sklop Šolstvo prihodnosti. Na 35 predavanjih se nam je pridružilo 78 govorcev, ki so vas več kot očitno navdušili, saj je dogodek dosegel kar 6.643 vaših ogledov.

Posnetki predavanj so na voljo v urniku NT Remote, do njih pa lahko dostopate na enak način, kot ste dostopali do predavanj med dogodkom, torej z vpisom na spletni strani www.ntk.si. Če ste slučajno pozabili celotni postopek, si lahko spomin osvežite tukaj. Posnetki so na voljo vsem, ki imate na NTK portalu ustvarjen uporabniški račun. Več podrobnosti o vsebini posameznih tehnoloških in poslovnih predavanj poiščite na spletni strani remote.ntk.si.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.