Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 17. maj 2018

Naslednji teden se dobimo na Obali: ste pripravljeni na NT konferenco?

23. NT konferenca je vse bliže, odštevamo le še dneve, nič več tednov in mesecev. Programski vodja Luka Manojlović je povabil številne strokovnjake, ki bodo poskrbeli za kakovostna predavanja, čaka vas tudi bogat obkonferenčni program.

3, 2, 1 … Pripravljeni?

Da bo Microsoftova NT konferenca služila svojemu namenu in boste od dogajanja odnesli kar največ kar lahko, smo zbrali nekaj koristnih napotkov.

1. REGISTRACIJA

Da boste lahko nemoteno dostopali do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja, najprej prevzemite svojo identifikacijo kartico. Čakala vas bo na glavnem NTK registracijskem pultu ob recepciji Grand Hotela Bernardin, za prevzem pa boste nujno potrebovali osebni dokument. Prvi in drugi konferenčni dan bo registracija na voljo med 7.30 in 19.30, tretji konferenčni dan pa med 8.00 in 16.00. Ne pozabite, da je obvezna oprema letošnje akreditacije tudi osebna fotografija, zato pravočasno uredite vse potrebno v svojem NTK uporabniškem profilu. Najprej pa se prijavite na konferenco, če se še niste, seveda. 

2. KONFERENČNI MATERIALI

Tudi letos boste z NT konference odnesli lepe spomine. Nahrbtnik boste na registracijskem pultu lahko prevzeli v torek in sredo med 7.00 in 17.30 uro ali v četrtek do 15. ure. Svojo NTK majico pa si boste lahko v Geek boutique kotičku na Microsoft razstavnem prostoru v 12. nadstropju v zameno za NTcoine ustvarili kar sami.

3. NADZOR PRISTOPA

Za nemoten dostop do konferenčnega in obkonferenčega dogajanja imejte vedno pri sebi identifikacijsko kartico. Na dogodku bomo izvajali nadzor pristopa, kar pomeni, da brez identifikacijske kartice ne boste mogli dostopati do predavanj in drugega dogajanja. Aktivnost ne bo moteča, izvajali pa jo bomo z namenom zagotavljanja kakovostne izkušnje na letošnji in prihajajočih NT konferencah.

4. PARKIRANJE

Tako kot v preteklosti, bo tudi letošnje leto v bližini GH Bernardin zagotovljenih kar nekaj prostih parkirnih mest. Kljub temu svetujemo dovolj zgoden odhod od doma, saj se registracijski pult odpre že ob 7.30, za dobro jutro pa vas bomo pričakali tudi z dišečo Barcaffè kavico. Naredite si prijetno jutro, brez stresa in slabe volje.

5. SLEDITE DOGAJANJU Z NTK MOBILNO APLIKACJO

Kdaj je na vrsti katero predavanje? Smo zamudili kosilo? Pa mreženje ob osvežujočem pivu? Imam dovolj NTcoinov za še eno nagradno igro? Vse odgovore imate lahko na dlani. Dobesedno. Naložite si NTK mobilno aplikacijo in ažurno spremljajte dogajanje:

6. NTcoini

Na NT konferenci lahko tudi obogatite. S sodelovanjem v različnih konferenčnih aktivnostih boste namreč zbirali virtualno valuto NTcoin, ki jo boste nato v kotičku Geek Boutique lahko unovčili za privlačne nagrade. Kako do NTcoinov, si preberite v nadaljevanju, kakšne nagrade vas čakajo, pa boste kmalu lahko videli v živo:

  • Obisk razstavnega prostora sponzorja – 5 NTcoinov
  • NTK Osrednji dogodek - 20 NTcoinov
  • Delavnica - 20 NTcoinov
  • Predavanje - 10 NTcoinov
  • Izpolnjen vprašalnik - 10 NTcoinov
  • NTK poslovno popoldne (panožno specifični sklopi) - 25 NTcoinov

7. DRUŽENJE

Na NT konferenci bo poskrbljeno tudi za prijetno druženje. Prvi in drugi konferenčni dan bomo poklepetali ob pivu: Peer2Pir je že tradicionalno neformalno druženje, ki bo v torek med 17.15 in 18.45 ter v sredo med 18.15. in 19.15. Zvečer pa se dobimo na večerji in večerni zabavi, seveda! V torek nas bodo zabavali Josip Brass Band, v sredo pa nas čaka še rokersko ponočevanje s skupino Dan D.

8. MREŽENJE 

NT konferenca se vsako leto znova izkaže kot odlična platforma za mreženje ter izmenjavo mnenj in znanj. Zato ne pozabite na svoje poslovne vizitke, pripravite svoj pitch, za srečanja pa se lahko dogovorite že pred samim dogodkom – preko NTK Poslovne mreže.

9. URNIK

Poglejte si urnik in izberite predavanja, ki bi jih radi obiskali. Tako boste imeli na dogodku dovolj časa za vse konferenčne in obkonferenčne aktivnosti, ki jih ne bo malo. 

10. NASTANITEV

Poskrbite za nastanitev, da boste blizu dogajanja in jutra ne bodo prezgodnja, večeri pa ne prekratki, ker bi morali hiteti domov. 

Mi smo že v nizkem startu in zelo se veselimo, da v kratkem otvorimo že 23. NT konferenco.

Dobrodošli v družbo izjemnih strokovnjakov, za ogrevanje pa si poglejte nekaj lanskoletnih utrinkov.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.