Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. maj 2019

NASVETI & NAMIGI ali, kako se pripraviti na 24. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference je že v nizkem startu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov. A prej še opozorilo – s konferenco začnemo v torek, 21. maja, da ne boste neučakano čakali v Portorožu že v ponedeljek.

1. REGISTRACIJA

Ob prihodu na konferenco najprej poskrbite za registracijo, ki vam bo zagotovila identifikacijsko kartico. Ob registraciji vas bomo prosili, da predložite osebni dokument, zato ga nikar ne pozabite vzeti s seboj. Registracijo opravite na glavnem NTK registracijskem pultu, nasproti recepcije Grand hotela Bernardin. Pred samim prihodom na konferenco ne pozabite preveriti, ali ste k svoji registraciji priložili tudi osebno fotografijo, saj brez te kotizacija ne bo izdana, oziroma se boste za izdajo le-te morali fotografirati na licu mesta, pred samo izdajo kotizacije. Fotografija ne bo nikjer objavljena in jo potrebujemo le za identifikacijo na akreditaciji. Registracija bo odprta v torek, 21. maja, od 7:30 do 19:30 ure, v sredo, 22. maja, od 7:30 do 19:30 ure in v četrtek, 23. maja, od 8:00 do 15:00 ure. 

2. IZDAJA KONFERENČNIH MATERIALOV

Konferenčne materiale (nahrbtnike) boste lahko prevzeli v torek med 7:30 in 17:30 uro in v sredo med 7:30 in 19:00 uro na izdajnem pultu, nasproti glavnega NTK registracijskega pulta. V četrtek, 23. maja, boste svoj nahrbtnik lahko prevzeli na NTK registracijskem pultu.
Za vse, ki si želite uradne majice NT konference pa priporočamo, da pridno zbirate točke NT coine, saj vam le te prinesejo majico s potiskom po lastni izbiri v kotičku Geek Boutique.

3. NADZOR PRISTOPA

Ker želimo vsem udeležencem konference zagotoviti kar se da prijetno in kakovostno izkušnjo, boste morali vsi pred vstopom na prizorišče NT konference pokazati svojo identifikacijsko kartico. Poskrbeli bomo, da bo postopek nemoteč, izvajali pa ga bomo pri dostopanju do celotnega konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. Udeležba brez ID kartice torej ne bo mogoča.

4. PARKIRANJE

Parkirišča bodo na voljo v bližini Grand hotela Bernardin. Zagotovljenih je kar nekaj prostih mest, vendar vam kljub temu svetujemo, da se od doma odpravite dovolj zgodaj. Tako bo prihod na konferenco brez stresa, Bracaffè-jeva kavica se bo še bolj prilegla, časa pa bo dovolj tudi za registracijo.

5. NTK MOBILNA APLIKACIJA

Da boste na tekočem s pestrim dogajanjem na konferenci, si prenesite NTK mobilno aplikacijo. Kako do aplikacije, si preberite tukaj, hkrati pa vas opominjamo, da bo urnik dosegljiv le virtualno, torej prek aplikacije, zatorej si tudi v aplikaciji označite priljubljena predavanja, tista, ki jih nočete zamuditi in si ustvarite personaliziran NTK urnik. 

6. NTcoini

Virtualno konferenčno valuto boste lahko zbirali z obiski predavanj, sponzorskega razstavnega prostora, obiskom NTK Poslovnega dne ter deljenjem svojega mnenja z izpolnjenimi anketami. Zbrane NTcoin točke boste lahko unovčili, kadar koli boste želeli, v Geek Boutique trgovini. Lahko jih boste zamenjali za privlačne nagrade, si natisnili majico s potiskom po lastni izbiri, ali pa jih vložili v igro spomina in se potegovali za nagrade višje vrednosti.

7. Peer2Pir

Druženje ob hladnem pivu je postalo že prava NTK tradicija, zato je ne zamudite! Klepet s prijatelji ter na novo sklenjenimi poznanstvi vas čaka v torek ob 17:15 in v sredo ob 18:00.

8. VEČERNI ZABAVI

Bosta! V torek bodo z nami St. Louis band in priredbe znanih glasbenih uspešnic. Prva, torkova, večerna zabava bo na sporedu med 19:00 in 24:00 uro, na plaži Grand Hotela Bernardin. V sredo se pozibavamo ob kubanskih ritmih z glasbeno skupimo Cubismo. Zabava ¡Viva la NTK! bo pred cerkvijo sv. Bernardina, med 20:00 in 01:00 uro zjutraj. 

9. NTK POSLOVNI DAN

V sredo, 22. maja, bomo dan začeli z Osrednjo slovesnostjo v dvorani Evropa ob 9:00. Po končani osrednji slovesnosti boste imeli udeleženci priložnost obiskati EXPO cono partnerjev NT konference, zaradi poznega kosila, pa smo za vas pripravili tudi manjše, EXPO BYTE, prigrizke. Ob 11:10 bomo nadaljevali z Osrednjim poslovnim predavanjem, ob 11:30 pa s panelno razpravo na temo kibernetske varnosti. Po kosilu bomo dan nadaljevali s poslovnimi vertikalami, sočasno pa bodo seveda potekala predavanja s tehnološkimi vsebinami. 

10. OBVEŠČANJE

Z dnevnimi SMS sporočili in e-novicami bomo poskrbeli, da boste na tekočem o dogajanju in da ne boste zamudili obkonferenčnega dogajanja.

11. PRIJAVA

Da se izognete nevšečnostim ob registraciji vas vabimo, da pred prihodom na konferenco v svojem NTK profilu še enkrat preverite stanje svoje prijave: je potrjena? Poleg tega vas prosimo, da si v svoj profil naložite fotografijo, če tega še niste storili.

Želimo vam uspešno in prijetno druženje na 24. NT konferenci, za vse dodatne informacije pa smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu info@ntk.si, v času NT konference pa tudi na Info pultu v Grand Hotelu Bernardin. 

Če se na 24. NT konferenco še niste prijavili vas vabimo, da to storite še danes!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.