Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 26. november 2020

NT Remote – hvala, ker ste bili z nami

Leto 2020 je prineslo izzive, kot si jih še do nedavnega nismo znali predstavljati. A NT konferenca je bila vedno dogodek povezovanja in tudi tokrat nas je, čeprav v virtualni obliki, povezala v raziskovanju različnih poslovnih in tehnoloških tematik ter sodelovanju. Veseli nas, da ste podjetja in posamezniki prepoznali vrednost dogodka, ki ste ga spremljali v preteklih dveh dneh.

Na NT Remote se je kar 946 udeležencev pridružilo 119 predavateljem na skupno 76 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. V 7 vzporednih trackih smo skupno predstavili 92 ur programa. Veseli nas dejstvo, da je dogodek podprlo 30 partnerjev, brez katerih si izvedbe dogodka takšnih razsežnosti ne znamo zamisliti.

Veseli pa nas tudi, da smo skupaj z vami stopili stopničko višje ter poiskali nove načine povezovanja in deljenja znanja in izkušenj prek interaktivne pametne platforme, v okviru katere se je spletlo ogromno novih povezav – med dogodkom smo namreč zabeležili 521 sestankov 1 na 1. Platforma bo za vse udeležence odprta še 14 dni, tako da smo prepričani, da bo ta številka še višja.

Zahvala gre vsem, ker ste bili z nami in nam s svojo aktivno udeležbo pomagali soustvarjati virtualno konferenco, ki je bila eden največjih tovrstnih virtualnih dogodkov v Sloveniji in širše. Ne glede na razmere smo dokazali, da skupaj znamo in zmoremo poiskati nove rešitve, ki nas bodo na krilih digitalizacije ponesle v uspešno prihodnost.

Se vidimo na naslednji NT Konferenci!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.