Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 21. maj 2019

#ntk19 majice čakajo na vas v kotičku Geek Boutique!

NTcoini, uradna valuta 24. NT konference, vam omogoča 'nakup' majice s potiskom po lastni izbiri - a zanjo boste morali odšteti 120 NTcoinov.

Se občasno počutite kot NTerminator, menite, da ste "Braniac by day. Geek by night. Creator forever"? Potem pa - pot pod noge, do kotička Geek Boutique, ki se nahaja v nadstropju številka 0, nasproti dvorane Emerald. 

Da si boste lahko natisnili majico po svoji izbiri, boste potrebovali 120 NTcoinov, ki jih lahko zberete s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih. Obisk predavanja vam prinese 10 NTcoinov, delavnice 20 NTcoinov, udeležba na poslovni vertikali 25 NTcoinov, NTK Osrednji dogodek 20 NTcoinov, obisk sponzorskih razstavnih prostorov 5 NTcoinov in izpolnjen anketni vprašalnik 10 NTcoinov. 

Če si svoje NT majice ne želite, pa lahko NTcoine vložite v igro spomina, za kar potrebujete 75 NTcoinov, z malo sreče pa ste lahko dobitnik lepe nagrade. 

Valuta NTcoin je v veljavi le od danes, 21.5., in do četrtka, 23.5. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.