Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. maj 2019

Peer2Pir, ker brez osvežitve pač ne gre!

Je še katera stvar, ki vam paše bolj, kot hladno osvežilno pivo, po napornem dnevu predavanj, vsrkavanja novih znanj, trendov in informacij? Brez skrbi, vemo, da ne, zato se bomo tudi letos družili na dogodku Peer2Pir, po zaključenem dopoldanskem konferenčnem delu.

Druženje Peer2Pir bo na sporedu v torek, 21. maja, med 17.15 in 18.30 uro, kot tudi v sredo, 22. maja, med 18.00 in 19.00 uro. Kot ste že zagotovo vajeni, se srečamo pred glavnim vhodom Grand Hotela Bernardin, pri krožišču – a če bi slučajno zašli – naj vas vodi vonj hmelja in zvok ležerne glasbe, ker bo na druženju z nami kakopak tudi DJ! 

Pripravite torej poslovne vizitke, dogovorite se za 'pivo' s starimi znanci, kolegi, prijatelji, predavatelji in uživajte – ob izbrani glasbi in izbrani pijači – ker saj veste, potencialne poslovne partnerje boste lažje spoznali s kozarcem hmeljevega napitka v roki in tudi beseda bo zagotovo hitreje stekla. 

Izkoristite priložnost za neformalno druženje, spoznajte posameznike, ki si jih že dolgo želite spoznati in sklenite posel, ki si ga že dolgo želite skleniti. Vse to vam omogoča Pivovarna Union, ki tudi letos časti pivo. Na zdravje! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.