Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 24. maj 2018

Pred nami je tretji dan 23. NT konference

Dva dni nazaj je bila cela konferenca še pred nami, danes pa nas čaka zadnji #ntk18 dan. Upamo, da je za vami prijetno druženje na sredini večerni zabavi in ste pripravljeni na današnja predavanja. Čaka nas pester urnik z raznolikimi vsebinami – program je sestavljen iz številnih tematik in verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase.

Tretje konferenčno jutro bomo začeli s starim znancem NTK, Anžetom Vodovnikom, ki predava na temo Everyday Microservices: Applying best practices to smaller scale web apps. Strokovnjak nam bo na #ntk18 povedal več o tem, katero dobro prakso in arhitekturo lahko prenesemo iz t.i. microservices arhitekture. Certificiran etični heker Milan Gabor nas bo popeljal na virtualno srečanje razvijalca in hekerja ter povedal več o enostavnih in naprednih napadih na Windows platformo ter o tem, kako se jih ubraniti. Vse tiste, ki vas zanima umetna inteligenca, pa bo navdušil tudi strokovnjak Jure Purgar, ki obvlada Windows Server, Hyper-V in System Center. Poseben poudarek daje avtomatizaciji opravil, zato bi zelo težko živel brez PowerShell-a, z nami pa bo na temo PowerShell in AI.

Prisluhnili bomo lahko tudi MCT in MVP strokovnjaku Mihi Pihlerju, enemu izmed redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Damir Dizdarevic bo izpostavil Azure Active Directory in tako poskrbel, da bo varovanje identitete učinkovito in na prvem mestu. Marko Kokol pa bo izpostavil Microsoft Flow, kako deluje v praksi. Robi Vončina bo predstavil, kako lahko z uporabo orodja O365 PowerApps spremenimo obrazce za vnos podatkov v SharePoint Online in kako lahko z uporabo orodja Flow dodamo še avtomatizacijo. O Windowsu brez oken pa se bo na kar dveh predavanjih razgovoril Matjaž Žnidar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.