Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 17. maj 2019

Prenesite si aplikacijo 24. NT konference

Tudi za 24. NT konferenco je na voljo aplikacija, preko katere lahko sledite pestremu dogajanju vse dni konference.

Aplikacija vam omogoča vpogled v celoten nabor predavanj kot tudi izbor najljubših predavanj, oblikovanje urnika in dostop do njega, izpolnjevanje ankete (in s tem pridobivanje točk NTcoin), pregled stanja NT coinov ter dostop do vremenske napovedi. 

Aplikacijo si boste lahko prenesli s pomočjo QR kode, ki bo umeščena na samo akreditacijo, našli pa jo boste lahko tudi na številnih mestih na sami lokaciji dogodka, ali pa si jo prenesete direktno na mobilni telefon – vse kar morate narediti je, da odklikate na spletno stran app.ntk.si in aplikacijo pripente na domač zaslon, t.i. 'home screen'. 

Tako zelo preprosto in tako zelo uporabno – prenesite si aplikacijo 24. NT konference in bodite na tekočem z aktualnim konferenčnim in obkonferenčnim dogajanjem. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.