Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 13. februar 2018

Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje

Že dlje časa razmišljate, da bi se udeležili 23. NT konference, pa ne veste, kako prepričati tudi svoje nadrejene? V nadaljevanju si preberite nekaj argumentov, ki bodo zagotovo prepričali tudi njih!

Udeležba na NT konferenci ne bo koristila le vašemu razvoju ter nadaljnjemu izobraževanju, temveč predstavlja doprinos celotnemu podjetju in ekipi. Poleg izobraževanja namreč konferenca nudi tudi mnogo priložnosti za druženje, navezovanje novih poslovnih stikov ob neformalnih dogodkih kot tudi spoznavanje predavateljev, reševanje morebitnih izzivov s področja posla in tehnologije. Prepričani smo, da vam bodo spodnji argumenti predstavljali odlično pogajalsko izhodišče. 

  • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI: Tudi 23. NT konferenca bo gostila več kot 100 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz sveta tehnologije in posla, kar zagotavlja pridobivanje novega znanja, vpogled v širšo sliko, novosti, ki sledijo panogi, ter sveže ideje. 
  • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV: Udeleženci ne boste dobili le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč vam bodo strokovnjaki v živo pokazali tudi načine, kako novosti vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bodo le-ti še bolj optimizirani in izkoristek največji.
  • MREŽENJE: Poleg predavanj in strokovnih delavnic pripravljamo tudi sproščena neformalna druženja, saj se zavedamo pomena in teže mreženja med udeleženci in predavatelji. Udeležba na konferenci predstavlja odlično priložnost za navezovanje stikov ter novih poznanstev z vodilnimi v panogi ter dobro naložbo za boljše poslovanje podjetja v prihodnost. 
  • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV: Na konferenci se pričakuje več kot 2.000 udeležencev, zatorej bo priložnosti za mreženje ter sklepanje novih poznanstev in poslov ogromno. 

Da bi vam kar najbolj olajšali delo, smo zgornje razloge zapisali tudi v kratko sporočilo, ki ga preprosto kopirate, prilepite v e-sporočilo in pošljete nadrejenim – sporočilo najdete tukaj

Se že veselimo snidenja z vami na 23. NT konferenci, med 22. in 24. majem 2018 v našem, zdaj že domačem, Portorožu! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.