Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 23. maj 2019

Prisluhnite uveljavljenim strokovnjakom še na zadnji dan #ntk19

Tretji in tudi zadnji konferenčni dan bo v znamenju tehnoloških predavanj za vse želje in okuse.

Ob 9:00 vas vabimo na predavanje Luke Mustafa, kjer bo predstavil rešitve za spremljanje kvalitete vode, višine valov in  monotoring življenja pod in nad vodno gladino ter najboljše pristope k razvoju IoT sistemov za oddaljena in težavna območja, izven okvira pametnih mest. Več o predavanju si preberite tukaj.

O inteligentni varnosti bo govora na predavanju z Draganom Tasicem. Predavatelj pravi, da vas tisto, česar ne morete videt, tudi ne more boleti – vas pa lahko zaščiti. Pomembno je, da zaščitite svoje občutljive podatke povsod, tudi, ko ste v gibanju in tudi, ko jih delite. Pridobite vidnost in nadzor nad tem, kako se vsaka datoteka uporablja s celovito in integrirano rešitvijo za zaščito informacij.  

Anže Vodovnik bo na predavanju razložil, kako lahko izkoristite podatke s senzorjev (IoT) in jih pretvorite v koristne informacije (AI/ML). S pomočjo konkretnih primerov boste raziskali Event Hub, Azure Functions, Azure Stream Analytics, Redis in se pogovorili o tem kdaj jih je smiselno uporabiti.

Halis Tabaković pravi, da je Powershell v letu 2019 še boljši in hitrejši in da je še bolj pomemben, kot kadarkoli prej. Na predavanju si boste pogledali, kakšno je trenutno stanje Powershella, kaj je novega in zakaj vedno potrebujemo znanje Powershella. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.