Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 22. maj 2018

Programski poudarek: Azure, Azure in še enkrat Azure

Programski vodja #ntk18 Luka Manojlović vabi na Azure track, kjer boste odkrivali razsežnosti Azure storitev in se pobliže spoznavali z njimi – čaka nas celodnevno druženje s strokovnjaki Microsoft Services ter Azure delavnica, ki jo bo vodil MVP Aleksandar Nikolič.

To bo prava poslastica za tiste, ki bi radi v živo preizkusili Azure avtomatizacijo z Azure CLI 2.0 oziroma Powershellom. S seboj prinesite prenosnik, število mest pa je omejeno na 30. Slavko Kukrika bo za vse sistemske administratorje pojasnil delovanje Azure Files in Azure File Sync, razvijalci pa ste dobrodošli na predavanjih Damirja Arha na temo novosti v C# ter Roka Bermeža, ki bo navdušil z Azure Search in zanimivim predavanjem Uvod v Mixed Reality. Prav tako boste danes lahko pridobili nove veščine s področja Microsoft SQL-a: s predavanjem Margarite Naumove na temo SQL in performans ter na temo varnosti na predavanju Tobiasza Kapowskega.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.