Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 12. februar 2019

Samo še 3 dni Early Bird popustov!

Razkrivamo prvega predavatelja

Čeprav nas do največje poslovno-tehnološke konference ločijo še dobri trije meseci, se splača o njej razmišljati že danes. Vse, ki se boste prijavili najkasneje do 15. februarja, čakajo namreč kotizacije in hotelske namestitve po nižji ceni. Izkoristite priložnost in čim prej potrdite svojo udeležbo.

24. NT konferenca, ki se bo odvijala od 21. do 23. maja 2019 v Portorožu, bo postregla z zanimivimi vsebinami, prisluhnili boste lahko strokovnjakom, spoznavali nove potencialne poslovne partnerje in sklepali z njimi nove posle, si morda prislužili nagrado in uživali na številnih dogodkih, ki se bodo odvijali tudi pred, med in po uradnih predavanjih. Razlogov, da se nam pridružite, je torej več kot dovolj.

Z nami bo svetovno znan profesor iz Oxforda

Na tem mestu razkrivamo že prvega predavatelja, ki bo z nami in ki mu bo zagotovo vredno prisluhniti. Luciano Floridi je profesor filozofije in etike informiranja na Univerzi v Oxfordu. Njegove raziskave se nanašajo na digitalno etiko, filozofijo informacij in tehnologije, filozofijo logike in še bi lahko naštevali. Strokovnjak na področju etike v IT-ju je tudi avtor številnih člankov in knjig.

Tri vrste kotizacij

Prosta mesta za NT konferenco se že hitro polnijo, zato nikar ne odlašajte s prijavo. Vse, ki se boste torej prijavili do 15. februarja, čakajo posebej ugodne cene. Early Bird prinaša popuste le za tiste najbolj hitre in odločne. Poleg nižjih kotizacij so na voljo tudi nižje cene hotelskih nočitev v sklopu Grand hotela Bernardin.

Izbirate lahko med tremi vrstami kotizacij.

  • NTK Polna kotizacija vam omogoča, da boste z nami vse tri dni – tako na dogodku kot tudi na obkonferenčnih aktivnostih. Udeležili se boste lahko vseh predavanj, dostopali do NKT Poslovnega dneva in razstavnih prostorov, se družili z nami na dveh večernih zabavah ter si zagotovili tri kosila in dve večerji. Early Bird cena: 790 EUR
  • Kotizacija NTK Mreženje je posebej namenjena ustvarjanju in utrjevanju poslovnih vezi, druženju in sklepanju novih poslov. Ta tip kotizacije sicer ne vključuje prisotnosti na predavanjih, temveč vam omogoča udeležbo na konferenci vse tri dni, dostop do NTK razstavnih prostorov, udeležbo na dveh večernih zabavah, pripadajo pa vam tudi tri kosila in dve večerji. Early Bird cena: 490 EUR
  • S kotizacijo NTK Poslovni dan se boste imeli priložnost udeležiti Osrednjega dogodka NT konference in sredinih poslovnih predavanj. Na ta dan svoje prisotnosti boste imeli priložnost skleniti nov posel na dogodku, kotizacija pa vam zagotavlja tudi kosilo in večerjo ter udeležbo na večerni zabavi, v sredo, 22. maja. Early Bird cena: 250 EUR

Skupinske in individualne prijave

Prijave so obvezne, in sicer jih zbiramo prek NTK portala. Prvi korak je registracija v sistemu, kjer odprete svoj uporabniški račun, kar vam nadalje omogoča dostop do vseh pomembnih informacij. Po potrjenem uporabniškem profilu in registraciji boste imeli na izbiro nakup kotizacij za že 24. NT konferenco.

Obstajata možnosti individualne ali skupinske prijave. Slednja je še posebej smiselna, če želite hitreje in enostavneje prijaviti več oseb iz svojega podjetja ali organizacije. Obrazce za skupinsko prijavo lahko izpolni tudi oseba, ki se NT konference ne bo udeležila.

Ne odlašajte! Prijavite se, rezervirajte namestitev in se povežite z udeležencem, s katerim si želite deliti sobo.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.