Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 26. april 2019

Sistemski inženirji – to so predavanja, namenjena prav vam!

Kar nekaj vas je, sistemskih inženirjev, ki že spremljate vsebine in predavatelje na 24. NT konferenci. A da bo iskanje po seznamu predavanj in vsebinah lažje, smo za vas pripravili kažipot po NT konferenci. Koga ne smete zamuditi, preslišati, ali spregledati na urniku? Spodnja predavanja in predavatelji bodo prav za vas pripravili vsebine, ki vam bodo v veliko pomoč pri nadaljnjem delu in sprejemanju odločitev.

Miha Pihler, zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih predavateljev na NT konferenci, je za vas pripravil predavanje z naslovom 10 nujnih nastavitev za večjo varnost. 
S podjetja Kompas Xnet se nam bo pridružil Jože Markič, ki bo pripravil predstavitev brezplačnih orodij za upravljanje Windows okolij ter vzdrževanje SCCM ter WSUS okolja. Katera opravila je dobro avtomatizirati, kako to storiti s pomočjo različnih skript, kateri so tisti triki in nasveti, o katerih preprosto morate izvedeti vse, če želite optimizirati WSUS konfiguracijo? O tem na omenjenem predavanju. 
Dolgoletni predavatelj NT konference, Slavko Kukrika, bo na predavanju govoril o novostih in izboljašavh, ki jih prinaša Windows server 2019. 
Predrag Jelesijevic bo na predavanju prikazal nove možnosti povezljivosti odjemalcev v omrežje podjetja s storitvijo AlwaysOn VPN. 
Predavanji na temo najpogostejših napak pri upravljanju hibridnih identitet bo gostil Sander Berkouwer, iz podjetja SCCT.  

Prav tako pa ne zamudite panelne razprave na temo kibernetske varnosti, ki bo na sporedu v sredo, 22. maja, po osrednji slovesnosti. Na razpravi bodo svoje znanje in poglede na problematiko kibernetske varnosti z udeleženci delili Gorazd Božič (SI-CERT), Milan Gabor (Viris d.o.o.), Miha Pihler (Mikeji d.o.o.), panel pa bo povezoval Luka Manojlović (MA-NO d.o.o.). Na panelni razpravi bomo govorili o varnostnih praksah in priporočilih, ki se zelo hitro in korenito spreminjajo. Več informacij o vsebini panelne razprave je na voljo tukaj.

Urnik vsebin se bo še nadgrajeval, še več zanimivih in aktualnih predavanj bo objavljenih v kratkem kot tudi celoten urnik 24. NT konference. Spremljajte nas in ne zamudite poučnih predavanj, namenjenih prav vašemu področju dela.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.