Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 15. april 2019

Spreminjajoča kultura človeških virov na valovih digitalne transformacije

Kadroviki, kadrovice, vodje in upravljavci s človeškimi viri – ste dodobra pripravljeni in ogreti za 24. NT konferenco? Ne še? Ne skrbite, skupaj se ogrevamo in širimo obzorja že jutri, 16. aprila 2019, na dogodku z naslovom »HR changing culture on the wave of digital transformation«.

Na dogodku v organizaciji Microsofta Slovenija bomo govorili o kulturi podjetja in spreminjajoči kulturi človeških virov, ki jo je močno zaznamovala digitalna transformacija. 

84 % direktorjev in vodij človeških virov meni, da je močna kultura podjetja konkurenčna prednost na področju digitalne transformacije (vir: Deloitte 2016). Za številne organizacije ravno omenjeno dejstvo pomeni posledično spreminjanje kulture podjetja. Na prvi pogled se nam zdi, da tehnologija in kultura nista ravno združljivi področji, saj si večkrat ne predstavljamo, kako lahko nekaj tako okornega in tehničnega uporabimo za nekaj tako neoprijemljivega, ki se sčasoma nagiba k organskemu razvoju.  Povezava med tehnologijo in kulturo postane jasnejša, ko kulturo definirano kot »način, kako delujemo tukaj«. Organizacije se lahko zavestno odločijo, kako želijo početi stvari in kako želijo delovati. Šele zatem tehnologija postane sredstvo za organizacijo in ljudi, ki v njej delujejo, da svoje delovanje in delo opravijo na določene, želene načine. Ker organizacije strmijo k temu, da postanejo vedno bolj digitalne in dinamične, sprejemajo tehnologije, ki so mehanizmi kulturnih sprememb. 

Ker podjetja zavestno priznavajo kulturo kot bistveno za izvajanje poslovnih strategij in za doseganje ciljev, se odločajo tudi, kakšno kulturo podjetja želijo imeti in jo s pomočjo tehnologije tudi krepijo. 

Dogodek bo na sporedu v torek, 16. aprila 2019, med 15.00 in 18.30 uro v prostorih Microsofta Slovenija, natančneje v BTC-ju, v Kristalni palači. Več o samem dogodku in celotno agendo preverite tukaj, hkrati pa ne pozabite oddati registracije in potrditi svoje udeležbe na dogodku. 

Se vidimo!  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.