Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 01. april 2019

Srečanje Microsoftovih partnerjev

Dogodek, ki bo tudi letos združil prestižne Microsoftove partnerje, z imenom Srečanje Microsoftovih partnerjev, bo potekal v okviru 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin.

Srečanje na največji tehnološko-poslovni konferenci bo ponudilo z vsebino, s katero boste lahko tudi v prihodnje dosegali zastavljene (tudi prodajne) cilje, skrbeli za odlično delovanje vaše organizacije ter nenehno izboljševali ponudbo za vaše stranke. Dogodek je namenjen vam, dragi partnerji, ki si želite v podjetje odnesti znanje in trende, s katerimi se boste lažje spoprijemali z dnevnimi delovnimi izzivi.

Letošnji partnerski dogodek NT konference bo minil v znamenju SMART marketinškega in prodajnega procesa ter znanja, ki so združena v enem prodajnem lijaku in ki podprta s sodobno tehnologijo omogočajo rast podjetja.   

Srečanje bo vodil Primož Hvala, priznan strokovnjak s področja marketinga, prodaje in človeških virov. V okviru srečanja bomo predstavili dobre prakse, delili bomo mnenja in iskali rešitve za novodobne izzive.

Predavatelji, ki nam bodo delali družbo na letošnjem srečanju, so enako prestižnega značaja kot znanje, ki ga bodo delili z vami. V družbo predavateljev smo letos povabili Myladie Stroumbou, direktorico regije štiriindvajsetih držav Multi Country, ki nam bo zaupala, kako izpopolnjevanje marketinga in prodaje pomaga rasti Microsoftu in kakšna je vizija nove organizacije One Commerical Partner, ki se osredotoča na opolnomočenje partnerjev. Pridružil se nam bo tudi Sašo Juvanc, Partner Development Manager, ki vam bo predstavil poslovno zgodbo uspeha in se nato poglobil v izgradnjo Co-Shell Ready rešitve. Med druženjem se boste pod okriljem vodij posameznih segmentov spoznali skozi podporo, sodelovanje in možnosti, ki jih Microsoft nudi skozi Build-with, Go-to-market in Sell-with korake do rešitve, ki je pripravljena osvojiti trg. 

Dobre prakse bodo z nami tudi delili partnerji, ki omenjen SMART proces že uporabljajo, hkrati pa nam bodo razložili, zakaj so se odločili za takšno transformacijo, kako so le-to vpeljali in kako jim pomaga pri doseganju poslovnih ciljev. 

Okrogla miza bo gostila tudi predstavnike strank – tistih, ki vztrajno korakajo naproti in lovijo korak s sodobno tehnologijo, ki si upajo in želijo biti uspešni, prvi in najboljši.

Na konkretne prodajne in marketinške izzive, ki vas bremenijo in ki nam jih boste poslali pred samim dogodkom, bomo odgovorili med srečanjem, skupaj poiskali rešitve, ki jih boste lahko implementirali že naslednji dan v svoje delovno okolje.

Kako se prijavi na dogodek Srečanje Microsoftovih partnerjev?   

Prijave na dogodek že sprejemamo. Oddate jo lahko preko spletne strani www.ntk.si, kjer najprej ustvarite svoj uporabniški profil tukaj, nato pa le-tega potrdite s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli na svoj elektronski naslov. 

Registracijo na dogodek začete tukaj (začnete z individualno prijavo), kodo za brezplačno udeležbo na dogodku, pa vnesete na prvem koraku v okence Koda: SMP#NTK19

Pokrovitelj dogodka Srečanje Microsoftovih partnerjev je podjetje ALSO

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.