Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 25. april 2019

Ste že poskrbeli za nastanitev v času NT konference?

Če na nastanitev niste niti pomislili in pogumno razmišljate, da boste to storili v zadnjih trenutkih oziroma da se boste o nastanitvi odločali na licu mesta vam svetujemo, da za rezervacijo nastanitve poskrbite že danes. Danes, oziroma prav nič kasneje, kot si boste priskrbeli kotizacijo za 24. NT konferenco.

Za vse udeležence NT konference so v Hotelih Bernardin pripravili posebne cene hotelskih nastanitev v času konference, torej med 21. in 23. majem 2019. Izbirate lahko med 5-zvezdičnim hotelom Grand hotel Bernardin, ki je tudi gostitelj konference, 4-zvezdičnim Hotelom Histrion ali pa se odločite za nastanitev v eni izmed petih vil, ki domujejo v hotelskem naselju St. Bernardin, med Piranom in Portorožem.

Možnost izbire rezervacije nastanitve je na voljo že v samem postopku prijave na konferenco, v NTK sistemu pa se lahko tudi povežete z udeležencem, s katerim si želite deliti sobo. V primeru, da ste se na konferenco že prijavi in opravili registracijo, pa lahko hotelsko nastanitev rezervirate tudi naknadno, prek povezav, objavljenih na spletni strani NT konference, pod zavihkom nastanitev.   

Zagotovite si svoj prostor pod soncem, svoj omiljeni spalni kotiček, kamor se boste z veseljem umaknili pred konferenčnim vrvežem. Pohitite z rezervacijo nastanitve, saj se kapacitete v Hotelih Bernardin zelo hitro polnijo. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.