Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 17. maj 2018

Torkova noč bo naša – pravijo Josip Brass Band

23. NT konferenco letos začenjamo v torek, 22. maja, in po dolgem dnevu predavanj ter absorpciji znanja in osvajanja novih tehnoloških veščin bo čas tudi za druženje, resno poplesavanje in petje. Pripravite glasilke, nabrusite pete, saj bodo na torkovi večerni zabavi z nami Josip Brass Band!

Glasbeni nabor netipičnega slovenskega zabavljaškega benda sega od Beatlov, Van Morrisona, Stinga, UB40, do modernejših, kot so Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran – ne pozabijo pa tudi na izjemne slovenske avtorje, kot so Slavko Ivančič, Bele Vrane, Benč, Vlado Kreslin – in tiste s pridihom jugo rocka, kot so Bijelo Dugme, Bajaga, pa vse do Jinxov. 

Osemčlanska skupina Josip Brass Banda vedno poskrbi, da je izbrana glasba tista, ki jo radi poslušate, v kateri izjemno uživate in tista, ki boke samodejno zaziba, saj pravijo, da je to edini način, da naša torkova zabava postane nepozabna!

Josip Brass Band sestavljajo profesionalni glasbeniki, ki so se združili v želji po preigravanju kakovostne glasbe svetovnih in domačih izvajalcev, v nekoliko drugačni, skoraj »bigbandovski« preobleki. Jedro Josip Brass Banda sestavljajo bobnar Rok Kovačič-Fish (Aikula, Putrovke), kitarist Matjaž Ugovšek (Same babe), pianist Rok Šinkovec (Brencl banda) in vokalist Uroš Buh (ReLight, Same babe, Zaklonišče prepeva), ki so k sodelovanju privabili še izvrstno pihalno sekcijo pod vodstvom trobentača Sebastjana Jermola (Big band Grosuplje), s pozavnistom Brankom Mrakom (Pihalni orkester Vogrsko, Pihalni orkester Žiri, The Zombies) in saksofonistom Nacetom Kogejem (Aikula, Pihalna godba Idrija). Basist zasedbe Josip Brass Band je Ljubljančan Daniel Homšak (Blue train Quintet, Easy walkers, Jezdeci prostranih dimenzij). 

Josip Brass-i ne pustijo nikogar ravnodušnega, od tistih, ki ob dobri glasbi radi zaplešejo, do teh, ki radi le zbrano poslušajo skladbe, ki jih je razen v izvirniku težko še kje slišati v živo.

Pripravite se, saj bo torkova noč 23. NT konference res naša! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.