Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 10. januar 2018

Vabljeni na Microsoftovo 23. NT konferenco!

Zdi se kot včeraj, ko smo se od vas poslovili na sončni dan pretekle 22. NT konference. Čeprav bi si včasih želeli, da bi eno leto minilo vsaj nekoliko počasneje, vam moramo zaupati, da se že danes veselimo snidenja z vami na že naslednji, 23. NT konferenci.

Že komaj čakate, da osvežite in nadgradite svoje znanje ter spoznate novosti in sveže ideje za poslovne izzive, ki na vas prežijo vsak delovni dan? 23. NT konferenca se vrača v najljubše obmorsko mesto Portorož, v Grand Hotel Bernardin, med 22. in 24. majem 2018. Tudi letos bomo na konferenci gostili številne domače in tuje strokovnjake s področja tehnologije in posla. Še vedno aktualna digitalna preobrazba bo naša rdeča nit, ki jo bodo pospremile novosti z IT področja, informacijskih trendov in posla.  

Da pa bomo o poslu razmišljali tudi izven predavanj, bo maja spet poskrbljeno za številne priložnosti za mreženje, sestanke, sklepanje poslov in neformalna druženja z vašimi potencialnimi poslovnimi partnerji, vrhunskimi strokovnjaki ter znanci in prijatelji iz vaše stroke. O izzivih in rešitvah, ki prežijo na vas v poslu ter tehnologiji, govorimo torej tudi ob pivu, na zabavah ter ostalih druženjih.

Prijave na 23. NT konferenco so odprtesvojo kotizacijo po nižji, »early bird« ceni si lahko zagotovite do 15. februarja 2018.  

Zdi se nam, da je konferenca tik pred vrati, a nas do nje loči še slabih pet mesecev. Dokler se ne pozdravimo v živo, nas spremljajte na naših družbenih omrežjih ter spletni strani, kjer bomo z vami delili uporabne in zanimive informacije iz sveta tehnologije in posla.

Ste že pripravili prtljago, se poslovili od sodelavcev in nadrejenim/podrejenim povedali, da ste maja »na morju«? Pridružite se nam v Portorožu – saj veste, da vam še nikoli ni bilo žal. Se vidimo! 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.