Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 05. maj 2019

Vas zanima področje podatkov in analitike?

Če ste ob tem vprašanju z veseljem prikimali, vas vabimo, da preverite, s katerimi novostmi se boste seznanili na predavanjih v sklopu 24. NT konference!

V sklopu področja Podatki in analitika vas bomo seznanili z nekaterimi pomembnimi novostmi, ki jih prinaša različica 2019 platforme Microsoft SQL Server, ter s tem, kar vam je že na voljo v okoljih Microsoft Azure in Microsoft Office, ne nazadnje pa vam ponujamo tudi poglobljen vpogled v zmogljivosti aktualnih različic strežnika SQL Server, ki so vam doslej morda ostale skrite.

Na urniku boste našli teme s področij arhitekture podatkovnih modelov in podatkovnih skladišč, optimizacije poizvedb in podatkovnih tokov, učinkovite uporabe kriptografskih zmogljivosti ter testiranja informacijskih rešitev in njihove vpeljave v redno rabo. Če se ukvarjate z rabo podatkov, analitiko, oziroma z vizualizacijo, pa vas vabimo k obisku predavanj s področja Microsoft Power Platform.

Kateri so tisti predavatelji, ki vas bodo seznanili z novostmi in o čem točno bo tekla beseda, pa preverite v pregledu vsebinskih sklopov, področje podatki in analitika

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.