Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 03. januar 2019

Vračamo se! 24. NT konferenca

Začenjamo z novo, že 24. NT konferenco. Kje in kdaj bo potekala, do kdaj so na voljo ugodne Early Bird prijave pa spodaj.

Zdi se nam, kot da smo se še včeraj poslovili iz sončnega Portoroža in se z nasmehom spominjali dogajanja vseh preteklih dni na 23. NT konferenci. O konferenci lahko govorimo samo s presežki, saj je združila:

  • več kot 2.300 udeležencev,
  • 148 predavateljev,
  • več kot 240 predstavnikov največjih sektorjev v Sloveniji,
  • 46 objav v medijih,
  • Več kot 280.000 doseženih ljudi na družbenih omrežjih,
  • Več kot 60 pokroviteljev in partnerjev dogodka …

Zagotovo ste bili vi najpomembnejši člen zgodbe o uspehu, ki jo letos nameravamo napisati znova. Začeli smo s pripravami, snujemo rdečo nit in izbiramo predavanja, ki vam bodo ponudila največ znanja in vpogleda v najpomembnejša področja tehničnega dela poslovanja vaših organizacij.

Letošnja NT konferenca, že 24., bo potekala med 21. in 23. majem 2019 v objemu, zdaj že znanega in domačnega gostitelja, Grand hotela Bernardin v Portorožu. Kmalu bomo začeli s prijavami po EARLY BIRD ceni, zato spremljajte prihajajoča obvestila o začetku zbiranja prijav na vseh naših komunikacijskih kanalih.

Največja tehnološko-poslovna konferenca v Sloveniji bo letos še posebno veliko pozornosti namenila poslovnemu delu. Če vas z vrhunskimi predavanji in predavatelji razvajamo že od samih začetkov, si želimo omogočiti edinstveno izkušnjo tudi vsem menedžerjem, odločevalcem ter predstavnikom marketinga, sektorja splošnih zadev in HR-ja. NT konferenca je v preteklih letih sklenila že ogromno poslovnih zgodb in stkala novih poslovnih vezi. Tudi letos bo tako, saj bo posebna pozornost namenjena mreženju udeležencev poslovnega dne in apliciranju tehničnih vsebin na poslovna področja poslovanja. Iščete nove poslovne izzive ali partnerje? Potem je udeležba na letošnji NT konferenci obvezna!

Ste že obvestili svoje sodelavce, prijatelje iz drugih podjetij in nadrejene, da se spet srečate na morju? Spomnite jih, da si v koledarju rezervirajo potep do slovenske obale in prek zabavnega druženja, pogovorov in ob dobrem pivu opravijo vse potrebne sestanke, pri tem prisluhnejo najprestižnejšim mednarodnim predavateljem in strokovnjakom ter pridobijo še vse informacije o najnovejših trendih, dobrih praksah in novitetah na tehničnem področju.

V prihajajočih dneh, tednih in mesecih bomo predstavili vse podrobnosti letošnje izvedbe konference, ki upamo, da bo postregla z novimi rekordi in izjemno dobro izkušnjo ter zadovoljstvom vseh vas.

Prek ustaljenih kanalov bomo z vami delili številne zanimivosti. Postopoma bomo razkrili glavne govorce, najpomembnejše datume, hkrati pa postregli tudi s številnimi razpravami in zanimivimi temami, ki vam bodo olajšale čakanje na maj.

Spremljajte nas preko vam že znanih kanalov na omrežju Facebook, YouTube, Instagram in Twitter. ;)

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.