Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 04. november 2020

Vsebinski sklop | POVEČAJMO PRODUKTIVNOST - ALI ZMOREMO?

NT Remote POSEL | Novi pristopi in tehnologije, ki lahko prispevajo k razvoju gospodarstva in družbe

Nosilec vsebinskega sklopa: Združenje Manager

Gospodarska rast je pojem, ki se nam v luči trenutnih razmer zdi precej zapostavljen, skoraj neotipljiv. Pa vendar je ravno zdaj pravi trenutek, da pogledamo naprej. Da raziščemo načine za razvoj družbe in gospodarstva. Združenje Manager je v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravilo akcijski načrt za višjo rast produktivnosti, s ciljem najti rešitve za večjo blaginjo in nadaljnje izboljševanje življenjskega standarda v Sloveniji. Gre za celovit in prepleten nabor ukrepov na različnih področjih, ki pomembno vplivajo na razvoj gospodarstva in države.

Na NT Remote bosta sokoordinatorica priprave načrta prof. dr. Polona Domadenik in izvršna direktorica Združenja Manager Petra Juvančič predstavili namen načrta in glavne ukrepe.

Svoja mnenja o pravih rešitvah za njihovo implementacijo bodo v okviru okrogle mize izmenjali tudi managerji iz gospodarstva in predstavniki iz državne uprave ter izobraževalne sfere: Medeja Lončar, predsednica ZM, Tone Stanovnik, Špica International, mag. Peter Geršak, državni sekretar na Ministrstvu za javno upravo, Katja Mohar Bastar in direktorica Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije in dr. Polona Domadenik. Aktivni izzivalec pogovora bo mag. Nenad Šutanovac, direktor Združenja za informatiko in telekomunikacije pri GZS.

Pridružite se nam >> PRIJAVA

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.