Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 14. november 2020

Vsebinski sklop | NOVI POSLOVNI MODELI

NT Remote POSEL | Nosilec vsebinskega sklopa: Aleš Pestotnik, Microsoft

Sprememba okoliščin zahteva spremembo poslovnih modelov in organizacije. Pogledali bomo trende in razloge za vpeljavo novih poslovnih modelov ter kako zagotovimo, da bo organizacija sposobna izpeljati spremembo.

V otvoritvenem predavanju bomo naslovili naslednje tematike:

  1. Trendi in razlogi za vpeljavo novih poslovnih modelov
  2. Kateri pristopi in tehnologije nam omogočajo te spremembe
  3. Na kaj ne smemo pozabiti, ko osmislimo nov poslovni model
  4. Kako zagotovimo, da bo organizacija sposobna izpeljati spremembo

Sledili bosta dve študiji primerov Zavarovalnice Triglav in Infobipa. Predstavila ju bosta Zoran Miloševič in Gregor Potočar, ki nam bosta podala dva različna primera, tako kar se tiče izhodišč njunih organizacij kot tudi kompleksnosti sprememb.

Zaključili bomo z okroglo mizo, na kateri bomo z gosti spregovorili o izzivih, ki jih podjetja srečujejo ob vpeljavi novih poslovnih modelov, ki so izzvani ali zaradi načrtne spremembe strategije podjetja ali pa zaradi nenadnih sprememb na trgu, kot jih preživljamo tudi trenutno. Debato bomo dopolnili tudi z dodatnim vpogledom v spremembe organizacijske kulture, ki se že nekaj let dogajajo tudi v podjetju Microsoft. Gostje okrogle mize:

  • Gregor Potočar, Infobip
  • Zoran Miloševič, Zavarovalnica Triglav
  • Klemen Brenk, Petrol
  • John Meletis, Microsoft CEE

Pridružite se nam >> PRIJAVA

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.